Tragèdia a Vietnam: almenys 23 persones han mort i altres 40 han quedat afectades en una brutal explosió en un karaoke de la ciutat. Hi ha 11 ferits de gravetat i han sortit a la llum les imatges que demostren la magnitud de l'incendi i, de moment, es desconeixen quines han estat les causes de les flames ni l'origen de l'explosió.

Els fets han passat aquest dimecres a Thuan An, una ciutat de la província de Binh Duong. Per causes que encara s'estan investigant, s'ha produït una gran explosió en un bar-karaoke que ha sembrat el pànic. Moltes persones han aconseguit fugir saltant per les finestres i han quedat ferits, però han aconseguit sobreviure.

Almenys 23 morts, 11 ferits de gravetat i 40 ferits per l'explosió de Vietnam

Malauradament, altres persones han quedat atrapades i han mort per inhalació del fum. Segons expliquen des de govern d'aquest país comunista, com a mínim, hi ha 23 morts, però no descarten que hi hagi més víctimes. De les 40 persones afectades, hi ha 11 persones ferides de gravetat que estan lluitant entre la vida i la mort.

Vídeo de l'explosió en un karaoke de Vietnam

Tal com es pot veure a les imatges, que han corregut com la pólvora a les xarxes socials, hi ha un fort dispositiu de bombers obert a la zona intentant apagar les flames, que han provocat una gran columna de fum visible des de diferents punts de la ciutat.

 

"Alguns van sortir corrent per la porta principal, però altres no han pogut aguantar la calor i han saltat per les finestres, trencant-se les mans i les cames", explica un dels testimonis que viu molt a prop d'on va passar la tragèdia, que encara no dona crèdit a la magnitud dels fets.

Investigació oberta i per saber les causes de l'incendi

Hi ha una investigació oberta per saber quines han estat les causes de les flames i de moment no hi ha res clar. Així i tot, pensen que es tracta d'una explosió accidental. "Encara no hi ha cap dada que sigui determinant i cal tenir paciència", diuen les autoritats de Vietnam.

Un altre incendi en un karaoke amb tres bombers morts

El mes d'agost es va viure una situació molt similar en un altre bar-karaoke d'Hanói, a la capital de Vietnam. Emergències va rebre un avís d'un incendi i tres dels bombers que van anar a apagar les flames, van morir. Després d'aquests dos incidents, s'estan plantejant les mesures de seguretat i prevenció d'incendis als locals d'oci, ja que en els darrers anys, a Vietnam, s'ha viscut incendis a diferents bars i restaurants.