El Pol és un home que, aquest dijous, ha assassinat més de 36 persones, gairebé totes elles nens petits, en una guarderia de Tailàndia. Després de la massacre, ha matat a la seva dona i als seus tres fills i s'ha suïcidat. Ha sortit a la llum el passat d'aquest expolicia de Tailàndia, que el van expulsar del cos per drogoaddicte i per traficar. Els seus excompanys han explicat amb tota mena de detalls l'infern que era treballar amb ell.

Pol Panya Khamrab va començar a treballar com a policia fa deu anys. Des del primer moment, va ser un agent molt conflictiu, però la situació encara va anar a pitjor quan el van ascendir. Des de la seva adolescència, va tenir problemes d'addicció a les drogues, uns problemes que el van continuar acompanyant al llarg de tota la seva vida, inclosa la seva etapa com a agent de l'autoritat.

Asesino guarderia Tailandia / Khaosod
Pol Panya Khamrab / Khaosod

Disparava els gossos de la gent del carrer amb l'arma reglamentària

A part de la seva clara addicció, el seu comportament feia molt complicada la feina. Els seus excompanys el definien com una persona arrogant, amb poc autocontrol i que acostumava a enfadar-se per qualsevol ximpleria. Segons expliquen els mitjans tailandesos, l'home acostumava a disparar els gossos de la gent amb l'arma reglamentària.

El van expulsar de la policia per traficar i consumir droga

Una vegada li van cridar l'atenció per emborratxar-se i fer aldarulls al carrer i ell va respondre amb molta agressivitat, insults i cops. Després d'aquest episodi, es va comprometre a deixar les drogues, però no va tardar a tornar-les a consumir. A principis d'aquest 2022 el van detenir per consumir i vendre metamfetamina. Aquest succés va ser el que va desencadenar que l'expulsessin del cos definitivament. 

Va entrar a la guarderia i va començar a assassinar a tothom

Nou mesos més tard d'aquesta expulsió, s'ha presentat en una guarderia i ha començat a assassinar a tothom qui se li posava pel davant. Després de matar a 36 persones, també ha assassinat la seva dona i els seus tres fills i, posteriorment, s'ha suïcidat, uns fets que han causat gran commoció en l'àmbit internacional. Hi ha una investigació oberta per saber quin ha estat el desencadenant de la massacre, ja que, de moment, encara no hi ha res clar.