Investiguen un pare per maltractar el seu fill de 8 anys a Oviedo (Astúries): segons la investigació, el va obligar a menjar-se els seus propis excrements. Ho va gravar tot i el va amenaçar dient-li que li ensenyaria el vídeo als seus amics. El presumpte autor dels fets és un home amb antecedents i que ha estat a la presó per un robatori.

Tot va començar l'octubre de l'any passat, quan el petit va anar a passar uns dies amb el seu pare. Quan va tornar a casa la mare, aquesta va veure que el nen tenia signes evidents de maltractament físic: tenia el cos ple d'esgarrapades, blaus a la cara i el llavi trencat. Segons consta a la denúncia que va presentar la dona a la Policia Nacional, el nen es va posar malalt perquè el seu pare el va obligar a menjar-se els seus excrements, segons explica el diari asturià El Comercio.

"S'ha fet caca a sobre i no l'aguanto més"

"El nen s'està portant malament, no té un comportament normal i s'està autolesionant. S'ha fet caca a sobre i no l'aguanto més", va dir el pare de la víctima a la seva exparella, amb qui té el fill en comú que ha estat víctima de maltractament. El testimoni del nen de 8 anys ha estat clau per a la investigació i ell mateix ha corroborat que, tot el que ha dit la seva mare era cert.

L'home el va obligar a empassar-se els seus excrements

Assegura que el seu pare i la seva nòvia van estar tres dies agredint-lo i insultant-lo sense parar fins que l'home el va obligar a empassar-se els seus excrements. Per si no fos poc, presumptament, ho va gravar tot i el va amenaçar dient-li que li ensenyaria el vídeo als seus amics de l'escola. De fet, el mateix dia dels fets, els veïns van trucar a Emergències 112 perquè estaven sentint crits i, quan els agents van arribar al domicili, van veure que el nen estava plorant.

El pare del nen té antecedents i ha estat a la presó

La mare de la víctima ha demanat que l'ingrés a presó de manera provisional pel pare del nen, al qual acusa d'un delicte de maltractament continuat. El presumpte maltractador és un home conflictiu amb antecedents, tant penals com policials, que havia estat a la presó per un robatori.