La Policia Nacional ha detingut el noi de 26 anys que va intentar matar la seva sogra atropellant-la a València. El jove s'ha entregat en una comissaria de Saragossa després que es difonguessin les imatges del brutal atropellament. La víctima es diu Josefa, té 40 anys i va ingressar a l'hospital amb un pronòstic greu.

Segons la investigació policial, tota la discussió va començar perquè el presumpte autor dels fets va discutir amb la víctima. El motiu de la discussió va ser que el jove de 26 anys volia convèncer al fill de la Josefa perquè es fes passar per ell en un accident de trànsit que havien tingut poc abans i així poder cobrar els diners de l'assegurança.

La brutal agressió va passar a València

La dona de 40 anys es va negar i, a partir de llavors, la conversa es va escalfar fins al punt que el detingut i la seva família la van anar a apallissar a cops de pal. La brutal agressió va passar el dilluns al mig del carrer i a plena llum del dia a València. Un testimoni que estava al lloc dels fets va gravar-ho tot i a les imatges es pot veure com el presumpte autor dels fets l'intenta matar atropellant-la i marxa a tota velocitat.

 

La família de la víctima va demanar col·laboració ciutadana per localitzar-lo

Segons explica la Josefa, la seva pròpia filla anava de copilot i va marxar amb el presumpte autor dels fets. La família de la víctima va demanar col·laboració ciutadana per localitzar-lo com més aviat millor. No obstant això, després de dos dies desaparegut, s'ha entregat en una comissaria de la Policia Nacional de Saragossa.

El gendre s'entrega a la comissaria de Saragossa i el detenen: a l'espera de passar a disposició judicial

El noi de 26 anys, del qual no ha transcendit la identitat, ha quedat detingut per dos delictes: homicidi dolós en grau de temptativa i un delicte contra la seguretat del trànsit, ja que tenia el carnet de conduir retirat. Això significa que quan va tenir l'accident, tampoc tenia carnet. L'arrestat està a l'espera de passar a disposició judicial per veure si queda en llibertat amb càrrecs o si entra a presó de manera provisional amb fiança o sense.