Novetats del parricida de Barcelona: les càmeres de seguretat de l'aeroport han gravat com el presumpte assassí sortia de la terminal 1 i marxava caminant

Un home en crida i cerca per l'assassinat del seu fill a Barcelona

Fa gairebé una setmana que ningú sap res del Martín Ezequiel Álvarez Giaccio, un economista de 44 anys que està en crida i cerca per, presumptament, haver assassinat el seu fill de dos anys a l'hotel Concordia de Barcelona. 

En un primer moment, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana el van començar a buscar per la zona de Montjuïc, ja que va ser on va fugir després del crim, però les declaracions que va fer un taxista que assegura que el va portar fins a l'aeroport, han fet que la investigació faci un gir de 180 graus.

Un taxista el va portar fins a la terminal 1 de l'aeroport

El taxista va explicar als investigadors que el Martín el va parar i li va demanar que el portés fins a la terminal 1 de l'aeroport del Prat de Llobregat (Baix Llobregat). L'home no portava ni maleta, ni motxilla, ni bossa de mà.

Quan van arribar fins al lloc dels fets, el presumpte assassí li va pagar amb la seva targeta de crèdit i li va demanar que l'esperés un moment, que havia d'entrar a l'aeroport per fer unes gestions. El taxista el va estar esperant, però en veure que no tornava, al cap de 15 minuts, va acabar marxant

No va agafar cap vol amb el seu passaport

Què va fer el Martín a l'aeroport? Tot i que portava diners a sobre i el seu passaport, no va agafar cap vol, almenys amb la seva documentació. Els mossos no descarten que hagi utilitzat documentació falsa, tot i que ho veuen molt poc probable. 

Búsqueda Martín / RRSS

Demanen col·laboració ciutadana per localitzar el Martín Ezequiel Álvarez Giaccio, en crida i cerca pel presumpte assassinat del seu fill / RRSS

Va marxar de l'aeroport caminant

Les càmeres de seguretat van gravar com Ezequiel entrava a l'aeroport per la porta principal i que es dirigia fins al control d'accés, però no va passar el control (només es pot passar el control amb la targeta d'embarcament). Així doncs, va fer mitja volta i va marxar caminant de la terminal, fet que va quedar enregistrar per les càmeres de seguretat, segons explica NIUS.

Col·laboració ciutadana per trobar a Martín Ezequiel Álvarez Giaccio

Els Mossos d'Esquadra segueixen buscant-lo i han demanat col·laboració ciutadana per trobar-lo, ja que es podria enfrontar a penes de presó molt elevades per, presumptament, haver assassinat el seu propi fill, un menor de tan sols 2 anys. La investigació continua oberta i s'estan centrant, primordialment, en localitzar a Martín Ezequiel Álvarez Giaccio.