Troben un nen de 2 anys mort amb signes de violència en un hotel de Barcelona: els policies estan buscant el seu pare com a presumpte autor dels fets, ja que ha fugit després del crim.

Troben el cadàver d'un nen de 2 anys en un hotel de Barcelona

Els fets han passat aquest dimarts a la nit a l'Hotel Concòrdia, a l’avinguda Paral·lel de Barcelona. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, cap a les 22.15, els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís que a l'interior de l'habitació d'un hotel hi havia el cos d'un menor amb signes evidents de violència.

Intenten localitzar el pare de la víctima com a presumpte autor dels fets

Els primers agents que hi van arribar van ser els de la Guàrdia Urbana de Barcelona, que està intentant localitzar el pare de la víctima com a presumpte autor dels fets, el qual ha fugit cap a Montjuïc, explica la Cadena Ser.

Fins al lloc dels fets també s'han desplaçat quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i han trobat el nen inconscient i amb la cara morada. Malgrat els esforços dels sanitaris, no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Les càmeres de seguretat registren el pare escapant-se de l'hotel

De moment, han pogut comprovar que el presumpte assassí, una mica abans de les 22:00, ha sortit al passadís de les habitacions per comprovar que no hi havia ningú que el pogués enxampar i, posteriorment, s'ha escapat de l'hotel saltant la tanca de la piscina; avança la Cadena Ser.

Hotel la Concordia / ACN

Investiguen l'assassinat d'un nen de 2 anys en un hotel de Barcelona / ACN

Es podria tractar d'un cas de violència vicària

Per si no fos poc, el pare de la víctima, que s'estava separant de la seva parella, amb qui tenia el fill de dos anys, li va enviar missatges a la mare dient-li que "se’n penediria". Així doncs, ens podríem trobar davant un cas de violència vicària, tot i que encara no hi ha res clar i s'està investigant.

Ha estat la mare qui ha alertat dels fets.

De fet, va ser la mateixa mare de la criatura qui va trucar a la policia alertant de les amenaces de la seva parella i, al cap d'una estona van localitzar el cos del menor a l'hotel Concòrdia.

Guàrdia Urbana de Barcelona / ACN

La Guàrdia Urbana de Barcelona està intentant localitzar un home que, presumptament, ha assassinat el seu fill de 2 anys en un hotel al centre de Barcelona / ACN

Estan intentant localitzar el pare del nen: secret de sumari

De moment, els policies s'estan centrant a localitzar i detenir el pare del nen com presumpte autor del seu assassinat i s'ha decretat el secret de sumari. El presumpte homicida es podria enfrontar a penes de presó molt elevades per la mort violenta d'un menor que, a més, és el seu fill. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Una mare assassina la seva filla de 4 anys a Sant Joan Despí

Malauradament, aquest no ha estat l'únic cas d'una persona que mata el seu fill i, de fet, fa uns mesos, es va viure un cas molt similar a Sant Joan Despí (Baix Llobregat): una mare va assassinar la seva filla de 4 anys i després es va intentar suïcidar, però no ho va aconseguir.