Novetats del parricidi de Barcelona: el pare que presumptament va assassinar el seu fill de dos anys dimarts a la nit, va fugir a l'aeroport del Prat de Llobregat (Baix Llobregat) després del crim i el taxista que el va portar ha explicat més detalls del cas.

Martín Ezequiel Álvarez Giaccio, de 44 anys, està en crida i cerca des del dimarts a la nit per, presumptament, haver assassinat el seu fill, de dos anys, a l'habitació 704 de l'hotel Concòrdia de Barcelona, a l'avinguda Paral·lel. 

Búsqueda Martín / RRSS

Martín Ezequiel Álvarez Giaccio està en crida i cerca per, presumptament, assassinar el seu fill de 2 anys a Barcelona / Cedida

Les càmeres de seguretat van captar com fugia de l'hotel per la tanca de la piscina, situada a la quarta planta de l'edifici, en direcció Montjuïc i, des de llavors, ningú sap on està. Un cop al carrer, va parar un taxi, que el va portar fins a la terminal 1 de l'aeroport, on se li va perdre el rastre, segons avança La Vanguardia.

Un taxista el va portar fins a l'aeroport de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra s'han entrevistat amb el taxista, que assegura que el va portar fins a l'aeroport i que, quan estaven davant la porta de la terminal 1, Ezequiel li va demanar que esperés uns minuts, que havia de fer una gestió i que de seguida tornaria. No obstant això, no va tornar i, després de més quinze minuts d'espera, el taxista va marxar.

El més estrany de tot és que el presumpte parricida no portava res a sobre, ni motxilla, ni bossa. A més, va apagar el mòbil amb el qual havia amenaçat la seva exdona, de qui s'estava separant. Per si no fos poc, els Mossos d'Esquadra també han pogut comprovar que no va agafar cap vol ni el dimarts a la nit ni els dies després a la seva desaparició, almenys amb la seva documentació, tot i que després del crim va fugir amb el seu passaport.

Podria haver agafat un avió amb documentació falsa

Així doncs, treballen amb dues hipòtesis: o que hagi agafat un avió utilitzant una documentació falsa o que el trajecte fins a l'aeroport del Prat fos una maniobra de distracció per dificultar la feina als policies. Actualment, els mossos s'estan centrant a analitzar les càmeres de seguretat de l'aeroport i han pogut comprovar que, efectivament, va entrar a la terminal, però de moment no han aconseguit seguir-li el rastre a l'interior de la mateixa terminal.

Col·laboració ciutadana per localitzar a Martín Ezequiel Álvarez Giaccio

Els Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de la investigació, estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets i, de moment, s'estan centrant a localitzar i detenir a Martín Ezequiel Álvarez Giaccio com a presumpte autor dels fets i, per aquest mateix motiu, han demanat col·laboració ciutadana per localitzar-lo. Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que immediatament es posi en contacte amb Emergències 112.