Ha sortit a la llum una foto del Martín, l'home en crida i cerca per haver assassinat el seu fill de 2 anys en un hotel de Barcelona. A més, a ElCaso.cat hem tingut accés al vídeo de les càmeres de seguretat de l'hotel on es veu com fuig després del crim.

Assassinen un menor a l'Hotel Concòrdia de Barcelona

Els fets han passat aquest dimarts cap a les 22.15 de la nit a l'Hotel Concòrdia, a l'avinguda Paral·lel de Barcelona. Ha estat la mare de la víctima qui ha alertat que el pare del nen, de qui s'estava separant, s'havia emportat el petit a un hotel i que va amenaçar la dona dient-li que "se'n penediria".

El nen de 2 anys estava inconscient i amb la cara morada

Quan els agents es van desplaçar fins al lloc dels fets, van poder comprovar que a l'interior de l'habitació 704 de l'hotel hi havia un nen de 2 anys inconscient i amb la cara morada. Tot i els esforços dels sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), no van poder fer res per salvar-li la vida.

La Guàrdia Urbana de Barcelona està intentant localitzar el pare del menor com a presumpte autor del fet. Suposadament, després del crim, ha tret el cap per la porta de l'habitació per comprovar que no hi havia ningú que pogués sospitar res i després s'ha fugat de l'hotel.

Vídeos de les càmeres de seguretat de l'hotel

A ElCaso.cat hem tingut accés als vídeos de les càmeres de seguretat que han enregistrat com, presumptament, l'home salta la tanca de la piscina de l'hotel en direcció a Montjuïc. Un cop a Montjuïc, l'home podria haver fugit de la ciutat i l'estan intentant localitzar.

Però qui és el presumpte assassí? Segons ha pogut saber ElCaso.cat, el presumpte parricida es diu Martín E.A.G, té 43 anys i, en el moment dels fets, anava vestit amb una samarreta de color gris, uns pantalons texans i unes vambes de color vermell.

El Martín és llicenciat en Economia per la Universitat de Barcelona i, des de fa més de 15 anys, ha treballat com a gestor financer en diferents bancs de Catalunya. Ara està en crida i cerca per l'homicidi del seu fill.

Martín / Cedida

El Martín és un home de 43 anys que està en crida i cerca per l'assassinat del seu fill de 2 anys en un hotel de Barcelona / Cedida

Es podria tractar d'un cas de violència vicària

Tot apunta que es podria tractar d'un cas de violència vicària, però ho estan investigant. El cas es troba sota secret de sumari, la investigació està en mans dels Mossos d'Esquadra i, de moment, s'estan centrant a localitzar i detenir el presumpte autor dels fets. Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que es posi en contacte amb la Policia, ja que el presumpte parricida està en crida i cerca pels fets.