El cas de les nenes de Tenerife continua tenint en suspens tot el país, que espera novetats sobre l'Anna, la germana petita, i Tomás Gimeno, el pare i presumpte assassí, que segueixen desapareguts. Un nou escorcoll a la finca d'Igueste de Candelaria no ajuda a la investigació.

L''Ángeles Alvariño continua buscant l'Anna i Tomás Gimeno

Després de la troballa del cos de l'Olivia, la germana gran, de sis anys, a mil metres de profunditat, ficat en una bossa lligada a l'àncora del vaixell de Gimeno, la recerca se centra a trobar els cossos de l'Anna i el pare.

Vaixell Ángeles Alvariño Tenerife / EFE

L'Ángeles Alvariño continua buscant a la costa de Tenerife els cossos de l'Anna, la petita, i de Tomás Gimeno, el presumpte assassí de les seves filles / EFE

El vaixell de l'Institut Espanyol d'Oceanografia, l'Ángeles Alvariño, continua buscant a la costa de Tenerife als dos desapareguts, després de diverses pròrrogues de les seves tasques en la recerca de les nenes.

Dotat d'un sonar i un robot aquàtic, va ser l'encarregat de buscar en les profunditats marines els cossos, trobant només el de l'Olivia i la bossa en la qual suposadament hi hauria hagut morta Anna, el cos de la qual encara no s'ha trobat.

Sense rastre de l'assassí i la germana petita

En les últimes hores, aquesta embarcació ha centrat les seves tasques de rastreig en una àrea situada davant Las Caletillas i Barranco Profundo, seguint el rastre que va deixar el mòbil del pare fins que va perdre definitivament la connexió ja a la matinada del 28 d'abril.

Tomás Gimeno / Instagram

Tomás Gimeno és el presumpte assassí de les seves filles Anna i Olivia, que va foragitar al mar en bosses d'esport lligades a l'àncora del seu vaixell / Instagram

Paral·lelament, agents de la Guàrdia Civil van realitzar dijous passat el sisè escorcoll al domicili de Tomás Gimeno a Igueste de Candelaria, on les hauria matat i posat a les bosses per després portar els cossos amb cotxe fins al port, muntar-los al vaixell i tirar-los al mar.

Ni calmants ni sedants a la finca d'Igueste

L'escorcoll se centrava a trobar els sedants o calmants que l'assassí pogués haver administrat a les seves filles, però no va tenir èxit i no es van trobar els medicaments.

Aquest nou escorcoll forma part de la investigació de la reconstrucció de les hores anteriors al moment en què presumptament Tomás Gimeno va matar les nenes.

A espera de confirmar si les va intoxicar amb alguna substància, cosa que es confirmarà amb el resultat definitiu de l'autòpsia de l'Olivia, només se sap que la menor va morir a causa d'un edema pulmonar agut.