Novetats en el cas del crim de les nenes de Tenerife: els geolocalitzadors situen a Tomás Gimeno a terra ferma i la hipòtesi que podria seguir viu havent-se fugat, comença a agafar més força.

Assassinat de les nenes de Tenerife

Aquesta dada és clau per la investigació, ja que reforça la hipòtesi que Tomás Gimeno no s'hauria suïcidat després de, presumptament, haver assassinat les seves pròpies filles, sinó que podria haver fugit. El pare de l'Anna i l'Olivia va salpar amb el seu vaixell des del port de la Marina de Santa Cruz de Tenerife a les 00:27. No obstant això, l'última connexió registrada del seu telèfon va ser més de 24 hores després de salpar: el 28 d'abril a les 2:20.

Anna y Olivia desaparecidas / SOS Desaparecidos

Geolocalitzen el mòbil de Tomás Gimeno a terra ferma / SOS Desaparecidos

El situen a la plaça d'Adelantado de la Laguna

De fet, els geolocalitzadors van captar el seu senyal durant més de dues hores el 28 d'abril, concretament des de les 0:41 fins a les 2:20 i el situen a terra ferma, a 12 quilòmetres del port de Tenerife. "A partir de les 2:20 els repetidors amb els quals es va connectar s'ubiquen a la zona de l'autopista TF-2 i zona metropolitana de La Laguna. L'última comunicació amb els repetidors va ser a les 02:28 situant-lo a la plaça d'Adelantado de la Laguna", explica l'auto judicial al qual ha tingut accés el Cierre Digital.

Durant aquestes hores, va realitzar diferents trucades i va enviar missatges a diverses persones, inclosa la mare de l'Anna i l'Olivia, a qui va advertir que marxaria molt lluny i que mai més tornaria a veure les seves filles.

Tomás Gimeno podria haver fugit

Cal tenir present que, encara que els geolocalitzadors indiquin que està en terra ferma, podria ser que en realitat, estigués al mar, ja que en estar en una zona alta, es podria detectar el senyal del mòbil de Tomás Gimeno a terra ferma, encara que en realitat estigués al mar. No obstant això, la seva última connexió, la de les 2:20 a la plaça d'Adelantado, genera molts dubtes, ja que el repetidor que el va detectar està a terra, a un baix nivell.

Així doncs, tot i que els investigadors comencen a considerar la hipòtesi que Tomás Gimeno, en comptes de suïcidar-se, podria haver fugit, tot i que continua tenint més pes la teoria de què s'ha suïcidat, però no descarten res i, més després d'aquest gir inesperat.  La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.