Novetats del crim de les nenes de Tenerife: els investigadors pensen que Tomás Gimeno va llençar el mòbil al mar, va navegar unes milles i, finalment, es va suïcidar

Tomás Gimeno va segrestar i assassinar les seves filles

El 27 d'abril Tomás Gimeno va segrestar les seves filles i, presumptament, les va assassinar per causar el màxim patiment a la seva exparella, que havia decidit tallar amb ell. Tot i que la mare de l'Anna i l'Olivia tenia esperança en què les seves filles estiguessin vives, al cap de setmanes buscant-les pel mar, la pitjor de les hipòtesis es va complir: van trobar el cadàver de la germana gran, una nena de sis anys, l'Olivia.

Anna y Olivia Tenerife / Instagram

Tomás Gimeno hauria assassinat les seves filles a Tenerife / Instagram

Es va suïcidar llençant-se al mar

La Guàrdia Civil, que és qui s'encarrega de la investigació, no descarta cap hipòtesi, però pensen que la teoria que té més força és que Tomás Gimeno, després d'assassinar les seves pròpies filles, es va suïcidar tirant-se al mar.

L'últim missatge que va enviar el pare va ser a les 2:27 del 28 d'abril i el geolocalitzador el situa a terra ferma, no al mar. No obstant això, a causa del desnivell, podria ser que en realitat es trobés al mar encara que el geolocalitzador indiqués el contrari, pensen els policies.

Tomás Gimeno / Niñas Tenerife

Els investigadors pensen que Tomás Gimeno va llençar el mòbil a l'aigua i que després de navegar unes milles es va suïcidar / El Caso

Va llençar el mòbil a l'aigua i va navegar unes milles

Així doncs, els guàrdies civils pensen que, després d'enviar aquest últim missatge mentre estava al mar, va llençar el mòbil a l'aigua, va navegar unes milles i, posteriorment, es va suïcidar llençant-se a l'aigua, segons informa La Vanguardia. Aquesta mateixa hipòtesi és la mateixa que sostenen des de SOS Desaparecidos, des d'on asseguren que estan 98% segurs que Tomás Gimeno es va suïcidar, però que el 2% restant angoixa a Beatriz Zimmermann, la mare de les petites.

El vaixell Ángeles Alvariño continua rastrejant la costa de Tenerife

Actualment, el vaixell Ángeles Alvariño continua rastrejant la costa de Tenerife amb l'esperança de trobar el cos de l'Anna, la nena d'1 any, i del seu pare. Zimmermann espera que puguin trobar els dos cadàvers per poder viure tranquil·la sense l'angoixa de no saber exactament què va passar.