Nou accident de patinet elèctric a Barcelona: un noi ha quedat ferit en xocar contra un tramvia. Es desconeix quin és el pronòstic de la víctima i la Guàrdia Urbana de Barcelona ha obert una investigació per esbrinar què ha passat. Segons expliquen fonts de Transports Metropolitans de Barcelona, l'accident s'ha produït perquè el jove s'ha saltat un semàfor en vermell.

Segons avança TOT Barcelona, els fets van passar el diumenge de la setmana passada a l'avinguda Diagonal, a l'altura del carrer Llacuna del barri del Poblenou. Emergències 112 va rebre l'alerta a les 20:05: els avisaven d'un accident amb un patinet elèctric i que el conductor havia quedat ferit.

El patinet elèctric de la víctima encastat al tramvia de Barcelona

Per causes que encara s'estan investigant, el patinet elèctric de la víctima va quedar encastat al tramvia, concretament a la part de la cabina del comboi. Fins al lloc dels fets, es van desplaçar els sanitaris del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que van traslladar la víctima, de la qual no ha transcendit l'edat ni la identitat, fins a l'hospital del Mar de Barcelona. 

Patinete eléctrico / Archivo
Un noi queda ferit en un accident amb un patinet elèctric a Barcelona: ha xocat contra un tramvia en saltar-se un semàfor en vermell / Arxiu

Possible causa de l'accident: el noi es va saltar el semàfor en vermell 

Es desconeix quin és el seu pronòstic i, segons expliquen fonts de tramvies de Barcelona a TOT Barcelona, l'accident va començar perquè el conductor del patinet es va saltar un semàfor en vermell. Afortunadament, cap passatger ni treballador va quedar ferit.