Dol en l'automobilisme. Una aficionada de 18 anys va morir dissabte passat després de produir-se un fatal accident en un dels cotxes que participen en el Ral·li Comarca Norte a Gran Canària. El vehicle va sortir de la via i va atropellar la víctima i una altra persona, de 19 anys, que ha estat operada per un traumatisme al maluc i en principi la seva vida no corre perill.

Un fatal desenllaç per a una aficionada del ral·li

La jove estava passant un gran dia en el Ral·li Comarca Norte, ja que compartia una gran admiració per aquest esport extrem. Tanmateix, ningú no s'esperava aquest fatal desenllaç. Segons informen els mitjans locals, el vehicle suposadament va perdre el control, va sortir de la carretera i va envestir violentament i a gran velocitat a dues persones, de 18 i 19 anys, que es trobaven veient la carrera des d'una zona alta, a la carretera d'Anzo, a Gáldar (Las Palmas).

Atropellament mortal en el Ral·li Comarca Norte de Gran Canària I Imatges: Twitter

L'altra víctima va ser traslladada ràpidament a l'hospital

Davant d'aquest terrible succés, els allà presents van alertar ràpidament als equips d'emergència de la mateixa competició, que es van desplaçar al lloc dels fets. Desafortunadament i malgrat tots els esforços, no es va poder fer res per salvar la víctima a causa de la gravetat de les ferides. Només es va poder constatar la seva mort. Respecte a l'altra víctima, aquesta va ser traslladada a l'hospital amb pronòstic lleu.

Suspenen el Ral·li Comarca Norte

L'organització del Ral·li Comarca Norte ha decidit suspendre el desenvolupament de la prova com a mostra de suport i dol després del succeït.