Alfondeguilla (Castelló) està de dol per la mort d'un nen de 3 anys en un accident: ha caigut pel forat d'unes escales a tres pisos d'altura. Malgrat els esforços dels sanitaris per salvar-lo, no han pogut fer res per salvar-li la vida. De moment, es desconeixen les circumstàncies del tràgic accident i la Guàrdia Civil ha obert una investigació per esclarir-ho.

Els fets han passat aquest dilluns al migdia a Alfondeguilla, un municipi de poc més de 870 habitants de la Plana de Castelló. Emergències 112 va rebre un avís d'un menor greument ferit en un accident en el municipi i, immediatament, van traslladar una ambulància i agents de la Guàrdia Civil.

Traslladat a un hospital de València amb un pronòstic molt greu

La víctima era un nen de 3 anys i el seu pronòstic era molt greu. Després de rebre les primeres assistències mèdiques en un centre sanitari de la Vall d'Uixó, el van traslladar en helicòpter fins a l'hospital de La Fe de la capital del País Valencià.

Hospital La Fe Valencia
Un nen de 3 anys mor a l'hospital La Fe de València després de patir un tràgic accident a Alfondeguilla (Castelló) / Arxiu

Tallen el trànsit per poder salvar el nen de 3 anys d'Alfondeguilla

En aquest hospital, no hi ha cap zona habilitada per l'aterratge d'helicòpters i, aquest mateix motiu, van haver de tallar el trànsit de la zona, ja que la situació era molt crítica i havia d'arribar a l'hospital de València com més aviat millor. No obstant això, malgrat els esforços dels sanitaris, no van poder fer res per salvar-li la vida i ha acabat morint aquest dimarts al matí.

El menor ha caigut pel forat de les escales a Castelló

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per esbrinar les causes d'aquest fatal accident. Segons la primera hipòtesi, el menor ha caigut pel forat de les escales des d'una tercera planta d'aquest municipi de Castelló, però es desconeixen altres detalls del tràgic succés.  Els fets han causat gran commoció a Alfondeguilla, ja que els seus veïns no donen crèdit a la situació.