La Policia Nacional ha detingut un noi de 16 anys de Las Palmas de Gran Canaria acusat d'haver violat la seva mare, a casa seva. El cas l'ha avançat el diari local Canarias7 i l'han confirmat fonts policials i judicials més tard.

La titular del Jutjat de Menors número 2 de Las Palmas de Gran Canaria ha decretat l'internament en règim tancat de l'adolescent de manera cautelar, després que ahir fos entregat al jutge i declarés a la Ciudad de la Justícia de Las Palmas. El menor va ser detingut per la Policia Nacional després de rebre una denúncia per part de la mare.

Policía Nacional / EFE

El menor assegura que no recorda res dels fets / ElCaso.cat

El menor diu que no recorda res

Tal com publica el diari Canarias7, aquesta denúncia va ser posada per la mare del jove, qui va assegurar que el seu fill l'havia penetrat vaginalment, encara que quan el detingut va comparèixer davant el jutjat va afirmar que no recordava res dels fets perquè estava sota els efectes d'alguna substància estupefaent.

Segons va explicar ell mateix davant del jutge, no va ser conscient dels fets fins que va ser detingut per la Policia Nacional i li van explicar els fets, denunciats per la seva mare.

No s'ha aclarit quin tipus de droga havia consumit. El jutge va decretar aquest ingrès, el que seria com la presó provisional pels adults, i manté oberta la causa oberta contra el menor per un delicte contra la llibertat sexual, amb agressió amb penetració.

El menor serà traslladat a Tenerife

El menor ja ha passat la nit al centre de la Montañeta, en Gran Canària, que no té espai per menors que hagin d'estar en règim tancat, però serà traslladat a les instal·lacions de Valle Tabares, a Tenerife, per ser l'únic d'aquest tipus, de presó de menors, que opera a Canàries.