Macabra i insòlita troballa en un pis a la localitat de Torrent, a València. La forta olor que sortia del domicili va cridar l'atenció dels veïns, que van alertar dels fets als serveis d'emergències i efectius policials i bombers es van desplaçar fins a l'edifici per comprovar que ho podria estar provocant. En entrar a l'habitatge, van descobrir una casa dels horrors amb un número encara indeterminat d'animals morts, concretament gats i gossos. Les persones que suposadament vivien allà, però, no hi eren.

L'alt grau d'insalubritat que hi havia a l'interior del pis, amb una gran presència d'insectes per l'avançat estat de descomposició d'alguns dels animals, va provocar que els agents no poguessin anar més enllà de la primera estança, on ja hi havia dos gats morts, tal com ha avançat Levante-EMV. Un equip d'erradicació de plagues de Sanitat Pública, vestit amb el seu equipament especial, va haver d'intervenir i aplicar una forta substància per a desinfectar l'immoble. Un cop passin 24 hores i el producte faci el seu efecte, els agents de la Policia Local i membres del departament del Seprona podran tornar a l'habitatge per registrar la resta d'instàncies, on se sospita que hi ha més animals morts. No es descarta, tampoc, que n'hi pugui haver de vius.

Les persones que viuen al pis, desaparegudes

La Policia Local treballa a hores d'ara per intentar localitzar les persones que viuen en aquest habitatge, a qui s'acusa d'un delicte de maltractament animal. Encara no s'ha pogut confirmar qui n'és el propietari o els inquilins, ja que alguns veïns apunten al fet que es tracta d'una parella, mentre altres apunten que seria un home amb antecedents per maltractament animal i que en una ocasió ja es va trobar un gos mort a l'immoble. Sigui com sigui, en aquests moments el responsable de les morts dels animals, que se sospita que es podrien haver produït en estar abandonats durant temps sense menjar ni aigua, es troba en parador desconegut.