L'Abdellah, conegut popularment com 'El Messi de l'haixix' és un dels fugitius més buscats per l'Europol. Han demanat col·laboració ciutadana per trobar-lo com més aviat millor, ja que és perillós i està vinculat amb una de les trames de narcotràfic més grans del Camp de Gibraltar (Cadis). Podria anar armat i es va fugar mentre estava en llibertat amb càrrecs per traficar haixix des del nord d'Àfrica fins a Espanya.

El seu nom complet és Abdellah El Haj Sadek el Menbri, té 38 anys, és de nacionalitat marroquina i parla perfectament el castellà i l'àrab. Segons es pot veure a la seva fitxa de l'Europol, està vinculat amb el narcotràfic, el tràfic d'armes, explosius i blanqueig de capital. Segons la investigació de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional, aquest jove és especialista a entrar haixix des de Marroc fins a Algesires (Cadis) en narcollanxes

"El Messi de l'haixix" és un dels fugitius més buscats de l'Europol

Un cop la droga havia entrat a Espanya, amb cotxes robats, l'amagaven fins que aconseguissin vendre-la. El seu paper va ser clau per distribuir més de set tones d'haixix. Aquest jove marroquí va ser detingut per la seva vinculació amb l'organització criminal i va eludir la presó sota una fiança de 80.000 euros. 

Aquesta quantitat de diners, que pot semblar molt elevada, pel rei de l'haixix no significava res. L'Abdellah ha ingressat milions d'euros fruit d'aquest negoci fraudulent. Mentre estava en llibertat amb càrrecs, es va fugar i va avisar a tothom que ho faria. Per surrealista que sembli, va dir que el motiu de la fugida era que estava deprimit perquè la policia li estava molt a sobre durant la investigació.

Podria estar amagat en una zona residencial de luxe a Tànger

L'Europol pensa que està amagat en una zona residencial de luxe Tànger (Marroc), on té una gran quantitat de contactes que el podem amagar mentre continua traficant. Així i tot, no descarten que pugui estar amagat a Espanya. Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que es posi en contacte amb les autoritats, ja que és molt perillós i podria anar armat.