Surten a la llum més detalls de l'assassinat del Jaime, un menor de 15 anys que van matar a cops de matxet aquest cap de setmana a Madrid. La víctima portava un matxet de 60 centímetres a sobre, formava part d'una banda urbana molt perillosa i tenia antecedents policials per robatoris amb violència.

La Policia Nacional té una investigació oberta per esbrinar més detalls de la mort del Jaime Guerrero Messousi, un veí del barri de Vallecas que, dissabte a la nit, va ser assassinat a cops de matxet davant la discoteca Independence, al carrer Atocha de Madrid. Gràcies a les càmeres de seguretat del local, els agents podran identificar amb més facilitat els presumptes autors dels fets, que són vuit homes d'una perillosa banda urbana de la ciutat.

Rivalitat entre Los Trinitarios i els Dominican Don't Play

El Jaime formava part de la banda Los Trinitarios, que tenia problemes de rivalitat amb els Dominican Don't Play. Tot i que no descarten cap hipòtesi, els policies pensen que aquest crim ha estat una revenja entre les dues bandes. De fet, després del crim, alguns 'trinitarios' van penjar vídeos a les xarxes socials commocionats per l'assassinat del Jaime i amenaçant dient que es venjaran.

Armat amb un matxet i antecedents policials per robatoris amb violència

Segons les investigacions policials, el Jaime portava amagat a la roba un matxet de 60 centímetres i, quan han mirat els seus antecedents policials, han pogut comprovar que era un lladre multireincident que robava a les seves víctimes amb violència.

Samur Madrid / EFE

Jaime Guerrero Messousi és un menor de 15 anys que ha estat assassinat a Madrid aquest cap de setmana: la Policia Nacional ha obert una investigació per esbrinar més detalls i esclarir els fets / EFE

El seu entorn proper defineix el Jaime com una persona tranquil·la i poc conflictiva

Tot i el seu ampli historial delictiu, el seu cercle més proper el defineixen com una persona alegre, poc conflictiva i que mai es posa en problemes, uns fets que no quadren amb les dades que tenen els agents. El Jaime jugava a futbol a Móstoles i, des del seu equip, han lamentat la mort del menor, que ha causat gran commoció a tot arreu i que ha posat de manifest la perillositat d'aquestes bandes urbanes, sobretot pels menors d'edat. 

Maten dos nois de 15 i 25 anys a Madrid i un altre menor molt greu en tres baralles: vídeo

La mateixa nit que van assassinar aquest menor de 15 anys, també van matar un jove de 25 anys al barri d'Usera de Madrid. Els agents van poder detenir dos dels presumptes autors dels fets i han obert una altra investigació per saber què va passar aquella nit, on també van intentar matar un menor de 17 anys que actualment està ingressat a l'hospital amb un pronòstic greu per ferides d'arma blanca