Nova mort violenta a Catalunya. Aquesta matinada un home ha estat agredit en una baralla entre bandes llatines al mig del carrer a l'Hospitalet de Llobregat i, hores més tard, ha mort a l'hospital. Els Mossos busquen els autors de l'apunyalament mortal.

Els fets s'han registrat al voltant de tres de la matinada a la zona del barri de Sant Josep de l'Hospitalet de Llobregat, quan la policia catalana ha rebut l'avís que un home havia estat agredit i que havia quedat molt mal ferit per una ganivetada.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir els fets, identificar l'autor o els autors de l'agressió i poder-los detenir. La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de les investigacions.

Revenja entre bandes llatines

Segons ha pogut saber ElCaso.cat de fonts de la investigació, la policia catalana investiga l'agressió d'aquesta matinada com una possible revenja entre bandes rivals d'origen llatí. Tot i que encara falta que avancin les investigacions, un grup de persones de nacionalitat hondurenya han assaltat la víctima al mig del carrer i l'han atacat amb una arma blanca.

L'home ha quedat molt mal ferit i no ha pogut superar les ferides de les ganivetades. La víctima, de qui no n'ha transcendit encara la nacionalitat, tot i que també és estranger, coneixia als seus agressors.

Els Mossos d'Esquadra investiguen què ha pogut motivar l'enfrontament en aquesta zona de l'Hospitalet, el barri de Sant Josep, a tocar del centre d'aquesta gran ciutat de l'àrea metropolitana. Els Mossos estan fent recerca activa per localitzar els autors de l'agressió i l'autor material de la ganivetada que ha acabat sent mortal.

Tres assassinats sense resoldre a Catalunya

Aquest 2021 han estat assassinades 22 persones a Catalunya, comptant també l'home mort aquesta matinada a l'Hospitalet de Llobregat. Hi ha tres dels crims d'aquest any que no s'ha pogut resoldre, el d'avui, i l'assassinat d'una àvia de 96 anys a Calella, assaltada a casa seva per l'esquena a ganivetades, i la d'un home marroquí que va aparèixer mort al voral d'una carretera a l'Alt Empordà.

D'aquestes 22 morts, cinc han sigut dones assassinades per les seves parelles o exparelles. S'han registrat assassinats masclistes a Manresa, a la Bisbal del Penedès, a Creixell, a Corbera de Llobregat i a Porqueres.

ACTUALITZACIÓ: Detingut un jove de 18 anys per l'homicidi

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Sud van detenir un jove de 18 anys i nacionalitat paraguaiana, com a presumpte autor de l’homicidi d’un home, a la localitat de l’Hospitalet de Llobregat.