El Jaime era un adolescent de 15 anys que aquest cap de setmana ha estat assassinat a Madrid. Un grup de vuit persones l'han matat a cops de matxet i el crim ha causat gran commoció.

Els fets han passat aquest dissabte al costat d'una discoteca per menors d'edat situada al carrer Atocha 127 de Madrid. Per causes que encara s'estan investigant, un grup de vuit joves, dels quals no ha transcendit la seva identitat, l'han assassinat a cops de matxet. Emergències va rebre una trucada d'alerta cap a les 22:00 i quan van arribar al lloc del crim, van veure que hi havia un grup de vianants que estaven intentant reanimar la víctima.

Tot i els esforços dels sanitaris del SAMUR, no han aconseguit salvar-li la vida. La causa de la seva mort ha estat una ferida per arma blanca al pit, que li va provocar una parada cardiorespiratòria que el va matar.

"Des del club, lamentem comunicar la mort de Jaime Guerrero Messousi"

"Des del club, lamentem comunicar la mort de Jaime Guerrero Messousi, jugador del Cadet A, ahir a la nit. Molta força per la seva família, amics i companys. Avui estem de dol. Descansa en pau Pepe", expliquen en una piulada des de l'equip de futbol, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.

Jaime Guerrero Messousi vivia a Vallecas i jugava a Móstoles

Jaime Guerrero Messousi vivia al barri de Vallecas i era una persona molt coneguda a Móstoles, on jugava a futbol. Els seus amics i companys d'equip el defineixen com una persona alegre, gens conflictiu i sempre amb un somriure d'orella a orella.

Investigació en mans de la Policia Nacional

La Policia Nacional ha obert una investigació per esbrinar quin ha estat el desencadenant d'aquest assassinat. Encara que no hi ha cap hipòtesi 100% corroborada, tot apunta que es tracta d'una baralla entre bandes urbanes, una hipòtesi que agafa força tenint en compte que la mateixa nit dels fets, van intentar matar un altre menor de 17 anys en un altre punt de la ciutat, que es troba greument ferit a l'hospital.

Crimen menor de edad Madrid / Emergencias Madrid

Jaime Guerrero Messousi és un menor de 15 anys que, aquest cap de setmana, ha estat assassinat a Madrid / Emergències Madrid

Maten un jove de 25 anys la mateixa nit del crim del Jaime

Al districte d'Usera també hi va haver un altre crim: van assassinar un jove de 25 anys i els policies van detenir dos dels presumptes autors dels fets. De moment, es desconeix si hi ha detinguts per l'assassinat del menor d'edat. Els presumptes autors dels fets es podrien enfrontar a penes de presó per un delicte d'assassinat.