Nit tràgica a Madrid: maten un noi de 15 anys i un jove de 25 en dues baralles diferents. També hi ha un menor de 17 anys que està ingressat a l'hospital ferit de gravetat, ja que ha rebut múltiples punyalades. Han aconseguit detenir un dels presumptes autors dels fets, però encara no han arrestat la persona que ha matat el menor.

Els fets han passat aquest dissabte a la nit. Es tracta de dues baralles entre bandes urbanes que no estan relacionades entre elles i que han passat a punts diferents de la ciutat. Al menor de 15 anys l'han matat al carrer Atocha de Madrid. Per causes que encara s'estan investigant, li han clavat una punyalada al pit.

Sense cap detingut per la mort del menor de 15 anys

Els agents de la Policia Municipal de Madrid han rebut l'avís a les 22:00 i, quan han arribat al lloc dels fets, han trobat la víctima inconscient amb tres persones que l'estaven intentant reanimar, explica Emergències Madrid. Al cap de poca estona, han arribat els sanitaris del SAMUR i han estat intentant-lo reanimar durant 30 minuts, malauradament, no han pogut fer res per salvar-li la vida. De moment, no hi ha cap detingut per aquests fets i els policies estan intentant esbrinar qui ha matat a aquest menor.

"Presentava una ferida per arma blanca penetrant a l'hemitòrax esquerre"

"Samur-Protecció Civil intenta reanimar durant 30 minuts un jove de 15 anys al carrer Atocha. Presentava una ferida per arma blanca penetrant a l'hemitòrax esquerre. No han obtingut resultat i confirmen la seva mort", expliquen des d'Emergències Madrid en una piulada, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.

Un detingut per matar d'una punyalada un jove de 25 anys

La segona baralla ha passat al carrer San Ruperto, situat al districte d'Usera de Madrid. La víctima mortal és un jove de 25 anys que ha mort després de rebre una brutal agressió amb arma blanca a la zona lumbar. Des d'Emergències Madrid han fet tot el possible per aconseguir salvar-lo, però cap a les 23:30, han confirmat la seva mort. En aquest cas, a diferència del crim del menor, sí que hi ha un detingut: es tracta d'un home de nacionalitat espanyola i, de moment, no ha transcendit la seva identitat.

Un menor de 17 anys apunyalat a Madrid: ingressat amb un pronòstic greu

La tercera baralla, que ha acabat amb un menor de 17 anys ferit de gravetat, ha passat al carrer Monaterio de Guadalupe, al districte de Fuencarral. L'han apunyalat amb una arma blanca a l'esquena i a la zona lumbar. Emergències Madrid han rebut l'avís a les 21:30 i, quan han arribat al lloc dels fets, l'han traslladat immediatament a l'hospital La Paz amb un pronòstic greu.

La Policia Nacional busca els autors dels fets i té tres investigacions obertes

La Policia Nacional ha obert tres investigacions per esbrinar més detalls dels fets i detenir els presumptes autors, que es podrien enfrontar a penes de presó per un delicte d'homicidi o d'assassinat i un altre de lesions. Tot i que no hi ha cap  hipòtesi 100% corroborada, tot apunta que les tres baralles s'han produït entre bandes urbanes de la ciutat, que sovint estan relacionades amb la delinqüència i la inseguretat. Qualsevol persona que tingui alguna pista, que no dubti a contactar immediatament amb els agents.