L'actriu María León, detinguda per agredir i insultar una agent de la Policia Local de Sevilla, torna a estar en problemes. Ha sortit a la llum que, setmanes abans d'aquest succés, ja havia insultat altres agents. El motiu va ser que havia vomitat en un taxi i que volia marxar sense pagar. Quan el taxista va trucar a la policia i aquests es van dirigir fins al lloc dels fets, els va insultar dient-los "mongolos". 

Segons avança Okdiario, els fets van passar fa poques setmanes a la capital d'Andalusia. María León, presumptament, va pujar a un taxi sota els efectes de l'alcohol i va vomitar al vehicle. Per aquest mateix motiu, el conductor li va dir que havia de baixar del cotxe, ja que havia de netejar-lo per poder continuar amb el servei.

María León va insultar el taxista i no li va pagar el servei

La famosa actriu, en comptes de fer cas a les seves indicacions, el va començar a cridar i a insultar dient-li que no li pagaria el servei. Va ser llavors quan l'home va trucar a la Policia Local de Sevilla. Els agents es van desplaçar fins al lloc dels fets i van poder comprovar que María León estava intentant aturar un altre taxi.

També va insultar els policies dient-los "mongolos"

Com a la recent detenció, es va negar a identificar-se i va començar a gravar els agents, que la van advertir que no podia compartir les imatges a les xarxes socials. María León va començar a insultar als policies dient-los "mongolos". No portava la documentació a sobre i, després de molta insistència, van aconseguir que un dels seus familiars li portés, ja que li havien de posar una denúncia administrativa per l'episodi del taxi.

Tot i que al final van aconseguir la documentació, el taxista es va fer enrere i no va denunciar res, ja que no volia tenir problemes amb l'actriu per la seva popularitat. Així doncs, presumptament, María León va sortir impune després de marxar sense pagar i insultar els policies.

Els motius de la detenció de l'actriu María León

Setmanes més tard, s'ha tornat a repetir l'episodi, però en aquest cas, sí que ha estat detinguda per atemptar contra els agents de l'autoritat. Segons consta a l'atestat policial, va començar a insultar els agents de la Policia Local quan li estaven fent una prova d'alcoholèmia a un amic seu. Per aquest motiu, li van demanar la identificació, però es va negar a facilitar-la, va començar a escridassar els agents i, en un moment donat, li va dir "zorra de mierda" a una policia, a la qual va pegar un cop de puny a la cara, motius pels quals va ser detinguda.