Abarán (Múrcia) està de dol per la tràgica mort del Fabián, un nen de 2 anys que ha perdut la vida al mig del carrer i a plena llum del dia. Estava jugant amb un altre menor, han xocat, ha perdut l'equilibri i s'ha donat un fort cop al cap que li ha provocat la mort. Malgrat els esforços dels sanitaris, malauradament, no han pogut fer res per salvar-li la vida i la Guàrdia Civil està investigant què ha passat.

Els fets han passat aquest dilluns a Abarán, un municipi de poc més de 13.000 habitants de la Regió de Múrcia. Per causes que encara s'estan investigant, la víctima estava jugant al carrer amb un altre nen d'edat similar. Cap a les 20:00, es van posar a córrer i van xocar, amb tan mala sort que el menor, de 2 anys i de nacionalitat hondurenya, va caure d'esquenes i es va donar un fort cop al cap.

Va morir al cap de pocs segons del cop al cap

Quan els pares de la víctima van veure què havia passat, immediatament, van trucar a Emergències 112. Els sanitaris del Servei d'Urgències i Emergències Sanitàries de la Regió de Múrcia, es van desplaçar fins al lloc dels fets. Malgrat els esforços dels metges, malauradament, no van poder fer res per salvar-li la vida: la víctima va morir al cap de pocs segons del cop.

El nen de 2 anys era d'Hondures i ha mort a Abarán

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per saber les causes d'aquest tràgic accident. La hipòtesi principal és que es tracta d'una mort accidental i que ha perdut la vida pel fort cop al cap. No obstant això, caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia per corroborar-ho. Els fets han causat gran commoció a Abarán i a Hondures, d'on era natural el Fabián. 

Els familiars de la víctima han creat una campanya de recaptació de diners per pagar el funeral del petit Fabián. "Amics, familiars i coneguts, si us plau, ajudem als seus pares i que Déu aculli aquest bell angelet", s'explica al comunicat, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, que s'han emplenat de missatges de condol als seus pares, que encara no donen crèdit a la tràgica situació.