Hi ha mares i pares que sacrificarien absolutament tot el que tenen pels seus fills: els estimen amb bogeria i creuen que els seus nens són els millors del món, que ningú els pot fer ombra. Això és el que devia pensar una mare procedent de l'Índia quan va adonar-se que un company de classe de la seva filla treia millors notes que ella als exàmens. Aquesta mare, lluny d'actuar com una persona adulta i racional, va prendre una decisió desproporcionada contra el company de la seva filla: matar-lo. La dona ha estat detinguda per la policia índia i està a l'espera de judici, mentre els familiars i amics del noi assassinat, de només 13 anys, ploren la seva cruel mort. Els fets van tenir lloc a principis d'aquest mes de setembre a la localitat índia de Karaikal, situada a la regió de Pondicherry. 

La mare va enverinar un refresc i va fer-lo arribar al menor que tenia millors notes que la seva filla

La mare d'una nena també de 13 anys feia temps que estava mosca perquè el Bala Manikandan, un company de classe de la seva filla tenia millors notes que ella a gairebé tots els treballs i exàmens i, considerant que la situació era injusta per la seva filla, que també dedicava molt temps i esforç a ser la millor de la classe, va decidir treure's del mig el nen. La dona, de 42 anys i identificada amb el nom de Sagayarani Victoriya, va tramar un macabre pla per a dur a terme el seu objectiu. 

Aprofitant que cada divendres l'escola celebra una jornada especial, la mare de la nena va enverinar un refresc i, fent-se passar per la mare de la víctima, va dirigir-se al personal de seguretat per demanar-los que donessin l'ampolla al nen, tal com relata el mitjà local Indian Express. El personal de seguretat va obeir la dona, creient que efectivament el refresc era un detall de la mare del Bala, van donar-li. Durant el descans el nen va beure's el refresc sencer, sense poder imaginar la crueltat que s'amagava dins l'ampolla. Durant el transcurs de la tarda, el petit va començar a sentir molèsties, però no va ser fins que va arribar a casa seva que va començar a vomitar. Els seus pares, preocupats, van dur-lo ràpidament a una clínica privada perquè el tractessin, i després d'anades i vingudes a centres hospitalaris, durant les quals el petit continuava vomitant, finalment els metges van ingressar-lo. El petit va estar ingressat un dia sencer però, malauradament, va acabar morint. Abans d'això, però, el nen va explicar als seus pares que el refresc que li havien enviat li havia causat malestar. En aquest moment, els pares van començar a sospitar. 

Els pares van començar a investigar i van presentar una denúncia formal

Després de la tràgica nit, la qual va acabar amb la mort del petit Bala, de només 13 anys, els pares van començar a investigar pel seu compte els fets. Així doncs, van consultar l'escola i el personal de seguretat sobre el misteriós refresc, al·legant que ells no havien fet arribar res al seu fill. El vigilant que aquell dia guardava els nens va donar una descripció de la dona que va fer-li arribar el refresc al nen. El matrimoni, amb aquesta informació i la presumpta culpable identificada, van interposar una denúncia formal pel presumpte assassinat del seu fill. 

La policia de la regió de Pondicherry va obrir una investigació i ha acabat detenint la Sagayarani Victoriya com a presumpta autora de l'homicidi. Tal com han relatat els agents als mitjans locals, la seva principal hipòtesi és que la dona ha assassinat el nen per "evitar que tingui millor rendiment escolar que la seva filla". La dona, que en un primer moment va negar els fets, va acabar confessant que havia barrejat pastilles que provoquen diarrea amb el refresc que posteriorment donaria al nen.