Una mare índia és, segurament, la mare de l'any després d'atacar a la seva parella tallant-li els genitals perquè el va enxampar intentant violar la seva filla, de 14 anys. Els fets van ocórrer dimecres passat, 17 d'agost, a la ciutat índia de Lakhimpur Kheri, situada a uns 160 quilòmetres de la capital, Nova Delhi. Segons ha transcendit, la dona va tornar a l'habitatge que ambdós compartien i es va trobar amb l'horrible estampa de la seva parella intentant agredir sexualment la seva filla adolescent, de només 14 anys. En aquell moment, la dona, de 36 anys, va intentar aturar la situació, però la seva parella va provar d'atacar-la. Llavors, la dona va agafar un ganivet de cuina i va procedir a tallar-li els genitals. L'home es troba, en aquests moments, hospitalitzat en estat greu.

La dona exposa que "no es penedeix de res"

La dona, que no està clar si haurà d'enfrontar-se a la justícia índia per les seves accions, ha relatat al mitjà Times of India com van ocórrer els fets. Segons ella, va tornar abans de treballar a la granja i, en entrar a casa, va veure que la seva parella intentava violar la seva filla adolescent. La dona es va interposar per defensar i salvar la seva filla, però llavors la seva parella va tractar d'atacar-la a ella. En un moment de lucidesa, la dona va córrer cap a la cuina, on es va armar amb un gran ganivet, i va procedir a tallar-li els genitals: "Afortunadament, vaig tornar a casa en el moment oportú i el vaig agafar in fraganti. Vaig agafar un ganivet de la cuina i li vaig tallar les seves parts privades per ensenyar-li una lliçó", exposa la mare, afegint que "no em penedeixo de res".

L'home, arrestat però ingressat en estat crític

Tal com informa el mitjà indi, la policia, que va ser alertada per les dones poc després de l'atac, va arrestar el presumpte violador i l'acusa d'un delicte de violació, emparant-se sota la llei índia de Protecció de la Infantesa contra les Ofenses Sexuals. No obstant això, l'home es troba, en aquests moments, ingressat en un hospital de Lucknow en un estat crític arran de les ferides.