Un jove de 25 anys ha estat detingut aquesta setmana per la Guàrdia Urbana de Barcelona (GUB), tot i que es troba ingressat i ferit de gravetat, després que els agents del cos policial barceloní el trobessin agonitzant al pati interior d'una pensió de Barcelona. La GUB va acudir fins a una pensió situada al barri Gòtic després de rebre la trucada d'una de les seves clientes, una jove que assegurava haver patit un robatori i un cas d'abús sexual per part de l'home que posteriorment va ser detingut. L'individu, en veure que la seva víctima l'havia enxampat, presumptament, robant i abusant sexualment d'ella, va saltar per la finestra en un intent de fugida que va resultar fallit, ja que la caiguda va provocar en el lladre serioses ferides i lesions que el mantenen, en aquests moments, ingressat a l'Hospital del Mar sota custòdia policial.

Els fets es remunten a tan sols dos dies enrere, el passat dilluns 5 de setembre; a la pensió La Calma, ubicada al carrer de la Lleona, en ple barri Gòtic, al districte de Ciutat Vella. Durant la matinada, un jove de 25 anys va esmunyir-se dins una de les habitacions d'aquesta pensió barcelonina amb la intenció de cometre un robatori, segons ha avançat El Periódico. Dins l'habitació hi havia una parella, que descansava profundament i no va adonar-se de què succeïa al seu voltant fins passada una estona. 

El lladre va abusar sexualment de la clienta de la pensió mentre ella dormia

El lladre va aconseguir entrar a l'habitació dels dos clients mentre aquests dormien profundament. L'individu, aprofitant que les seves víctimes no s'adonaven de res, va començar a rebuscar entre les seves pertinences i maletes per tal de sostreure'ls diners, joies, rellotges o altres objectes personals de valor. Un cop va acabar d'inspeccionar l'habitació i fer-se amb els objectes personals i diners de les víctimes, el lladre va apropar-se al llit on descansava la parella. Aleshores, com que la noia dormia, va començar a despullar-la i a tocar-la, en el que, en cas de confirmar-se, seria un nou cas d'abús sexual. La víctima, tanmateix, va despertar-se arran d'aquests tocaments, enxampant el lladre completament in fraganti

L'individu va saltar per la finestra després de ser enxampat robant i abusant de la seva víctima

La víctima del lladre va despertar-se en notar els tocaments, trobant-se amb la desagradable situació que no només els havien robat, sinó que també havia estat víctima d'un abús sexual per part d'un desconegut, motiu pel qual va alertar la GUB. El lladre, en veure que l'havien descobert, va optar per intentar fugir saltant per la finestra, la qual tenia sortida a un pati interior pertanyent a la pensió i a altres edificis. La caiguda, però, va resultar fatal pel lladre, que va patir serioses lesions i ferides. 

Ferit de gravetat amb el maluc trencat i una secció d'artèria

El lladre, en saltar per la finestra i aterrar al pati interior de l'edifici, l'altura del qual es desconeix, va trencar-se el maluc i va seccionar-se una artèria important, dues ferides de gravetat. Els agents de la GUB, que van arribar a la pensió La Calma cap a les set del matí, van trobar-se el jove estès a terra, i presumptament, amb 600 euros a sobre, que hauria sostret a la parella, tal com informa Metrópoli Abierta. Els agents no van poder arrestar el presumpte autor dels fets a causa, precisament, de la gravetat de les ferides, i per això el mantenen sota custòdia policial a l'Hospital del Mar, on va ser ingressat el mateix dilluns 5 de setembre.