Una altra jornada calenta a Barcelona aquesta passada matinada. Un home, de 43 anys i de nacionalitat dominicana, ha mort després de ser tirotejat per dos homes que anaven en moto al barri de Sant Martí de Provençals, a Barcelona, segons ha avançat a primera hora del matí la periodista Anna Punsí. La víctima, Juan Miguel G., ha rebut un total de quatre trets: a l'esquena, al pit, al cap i al mentó.

Els fets han tingut lloc aquesta passada matinada de dissabte a diumenge a les 3:15 hores al carrer Fluvià 212, just davant del CUAP de Sant Martí. Diverses dotacions policials s'han desplaçat al lloc dels fets on han localitzat una persona que presentava ferides d'arma de foc. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès la víctima, però finalment ha mort. La Divisió d'Investigació Criminal ha obert una investigació per esclarir els fets i identificar els agressors.

Els carrers de Barcelona, un niu de delinqüència i incidents

Aquests fets se sumen a un seguit d'incidents a la capital catalana. Quan arriba el cap de setmana, els carrers de la ciutat s'omplen de delinqüència, atemorint els seus ciutadans. En només quatre dies s'han produït tres incidents amb apunyalament, robatoris, baralles i ara un tiroteig, que ha acabat amb un mort.

El primer incident va ser un robatori amb violència i intimidació la tarda de dijous, quan la policia va ser alertada d'un apunyalament al carrer Sant Josep Oriol, a la zona conflictiva del barri del Raval. Quatre magrebins van atacar la víctima per robar-li. Només unes hores més tard, la Guàrdia Urbana va realitzar una altra detenció per un presumpte cas d'apunyalament. 

Els autors del tiroteig, no localitzats

El cert és que la policia va tenir feina. Arriba el cap de setmana i els incidents es disparen. Aquest divendres passat, a les 4:45 de la matinada, el cos d'Emergències va rebre un avís per una baralla amb agressions amb arma blanca al carrer Marina amb Mallorca. Ara, s'hi suma la mort d'un home a trets al barri de Sant Martí de Provençals. De moment, no hi ha cap detingut, ja que els dos homes que anaven moto no estan localitzats i s'investiguen les causes dels fets.