Una nena de 3 anys es troba ingressada en estat molt greu a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona després de caure des d'un cinquè pis. Els fets han tingut lloc a les 23.00 hores d'aquesta passada nit de dilluns a la carretera del Pont de Vilomara a l'alçada del número 40, al municipi de Manresa (Bages), segons han informat fonts policials. 

Per ara, es descarta un fet intencionat

Els Mossos van rebre l'avís i es van desplaçar al lloc dels fets, així com el Servei Mèdic d'Emergències i la Policia Local. En un primer moment, els professionals van atendre la nena al mateix lloc de l'accident, però posteriorment va ser traslladada a l'hospital.

 Els agents de la policia catalana han obert una investigació per tal d'esclarir les circumstàncies dels fets, però de moment es descarta indicis d'intencionalitat o criminalitat i apunten a un fet accidental.

Un jove de 21 anys, mort en un accident de trànsit

D'altra banda, un jove de 21 anys i veí de Solsona ha mort aquest dilluns en un accident de trànsit a l'N-11 a la Granyanella (Segarra). Segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT), era el conductor d'un dels dos turismes que van xocar frontalment.

En l'altre turisme van resultar ferides greus dues persones, que van ser traslladades a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. El sinistre es va produir a les 19.36 hores al punt quilomètric 516 de la citada via. Arran de la incidència es van activar dues patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima, són 116 les persones que han mort en accident de trànsit des de principi d'any a la xarxa de carreteres interurbanes de Catalunya.