Malgrat que no tothom sabia que Shakira i Ozuna gravaven un videoclip a la Muralla del Carme, a Manresa, el rodatge ha patit alguns incidents inesperats. D'una banda, els Mossos d'Esquadra han detingut un home per un delicte de resistència i desobediència a agents de l'autoritat per entrar a la força a la zona de seguretat. A banda d'aquest imprevist, la Policia Local de Manresa ha obert diligències a una conductora després que aquesta es topés de nassos amb la zona de tancament i, per extensió, amb els agents de la policia que custodiaven l'espai tancat de rodatge. La dona va donar positiu en les proves de control d'alcoholèmia.

Un home entra a la zona de seguretat del videoclip

Els fets han tingut lloc aquest passat cap de setmana. Segons han explicat els agents de la policia catalana a NacióManresa, el primer individu no va respectar el cordó de delimitació de la zona de seguretat i argumentava que era periodista, tot i que no va presentar cap mena d'acreditació. Tanmateix, els Mossos van reiterar-li diverses vegades que no podia estar allà i que havia de marxar de la zona. El detingut va fer cas omís a les indicacions dels agents, que el van voler acompanyar fora de l'àrea de seguretat, però va mostrar resistència fins al punt d'agafar-se al mànec d'una porta per intentar evitar-ho.

Davant aquest comportament, els agents de la policia van procedir a la seva detenció. Segons unes imatges gravades per Telecinco, que en aquells moments es trobava cobrint la informació del rodatge, l'home va començar a demanar auxili a la mateixa cantant colombiana, va assegurar que la policia l'estava pegant —malgrat que en les imatges no s'aprecia cap mena d'agressió policial— i va reiterar, una vegada més, que era periodista. Mentre va durar aquest incident, el rodatge del videoclip va haver d'aturar-se.

Més tard i un cop detingut, va ser traslladat a la comissaria. En tractar-se d'un delicte lleu, els Mossos van deixar en llibertat l'arrestat, que s'ha de presentar davant el jutge per declarar.

Un segon accident durant el rodatge

El segon accident al qual es van haver d'enfrontar Shakira i Ozuna va tenir lloc la matinada de dissabte a diumenge, al voltant d'un quart de 5 de la matinada. Una conductora beguda va topar-se amb la zona de tancament de seguretat i amb els agents de la Policia Local de Manresa, que custodiaven el perímetre de la Muralla del Carme. Els agents de la policia van aturar el vehicle i la van sotmetre a les proves d'alcoholèmia pertinents. El resultat va donar positiu, concretament triplicava la taxa permesa: 0,79 mg/l en aire espirat.

Per aquest motiu, la Unitat d'Atestats de la Policia Local de Manresa ha obert diligències per investigar la conductora del vehicle per un delicte contra la seguretat.