El Tom és un dels fugitius més buscats per l'Europol. La Policia Nacional té moltes sospites que està amagat a Espanya i ha demanat col·laboració ciutadana per trobar-lo. El busquen per tràfic de drogues, d'armes i per blanqueig de capitals. El descriuen com una persona perillosa i que podria anar armada i s'enfronta a una condemna de tres anys i set mesos de presó.

Tom Richard Diane Michielsen, de 47 anys i de nacionalitat belga, està a la llista dels més buscats de l'ENFAST, que és la xarxa europea de cerca de fugitius que col·labora amb l'Europol. Fa dos anys, aquest home va ser sentenciat a tres anys i set mesos de presó als Països Baixos per traficar drogues, armes i per blanquejar diners fruit d'aquest negoci fraudulent.

Tom Richard Diane Michielse, un dels fugitius més buscats

El seu paper era clau en aquesta organització criminal, que s'encarregava del tràfic de cocaïna internacional. La droga es fabricava a Amèrica del Sud i ell l'entrava a Europa, des d'on es distribuïa a tercers països. Tom Richard Diane Michielse va fugir abans d'entrar a la presó i, des de fa dos tres anys, s'ha convertit en un dels fugitius més buscats.

Tom Richard Diane Michielse / Policía Nacional
Tom Richard Diane Michielse és un dels fugitius més buscats per l'Europol  / Policia Nacional

La Policia Nacional pensa que podria estar amagat a Espanya

La Policia Nacional té moltes sospites que podria estar amagat a Espanya, ja que té vincles a diferents punts del país, sobretot a Marbella (Màlaga), a València i a Alacant. Així i tot, tampoc descarten que estigui amagat a Bèlgica, que és el seu país d'origen.

"És de complexió normal, té els ulls blaus i té 47 anys. És perillós i podria anar armat. Si tens informació sobre ell, envia un correu a losmasbuscados@policia.es o truca al 091", diu la Policia Nacional en una piulada, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, on han demanat que es faci difusió de la publicació.

Norbert, un altre traficant de cocaïna que està en crida i cerca

Aquest no és l'únic fugitiu que estan buscant a Espanya. La policia també ha demanat ajuda per trobar Norbert Köhler, de 44 anys i txec. El busquen per traficar més de 212 quilos de cocaïna a Majadahonda (Madrid). Va ingressar a la presó, però durant un permís il·legal, es va escapar. Aquest home té molts contactes a Espanya i pensen que és molt probable que estigui amagat a la Costa del Sol i a la zona de Marbella.