L'incendi d'un camió a Sant Cugat (Vallès Occidental) ha sembrat el pànic aquest dimarts. Hi ha quatre persones ferides lleus i, tal com es pot veure al vídeo, s'ha format una gran columna de fum, que ha obligat als veïns de la zona que es confinessin en un pati. Hi ha una investigació oberta per saber quina ha estat la causa de les flames, que han estat extingides ràpidament.

Els fets han passat aquest dimarts al carrer Can Mates de Sant Cugat del Vallès. Emergències 112 ha rebut l'alerta a les 14:05 per un incendi d'un camió al mig de la via. "Els veïns s'han confinat a un pati interior i no hi ha risc pels habitatges, ja que la càrrega ha fet baixar el foc ràpidament", expliquen els Bombers en una piulada, on també han aprofitat l'ocasió per dir que hi han enviat set dotacions.

Quatre ferits lleus per inhalació de fum a l'incendi de Sant Cugat

Els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) també s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han atès quatre persones per inhalació de fum que han rebut l'alta al cap de pocs minuts. Afortunadament, no hi ha cap ferit de gravetat i tot ha quedat en un petit ensurt.

Tal com es pot veure a les imatges, que han corregut com la pólvora a les xarxes socials, l'incendi ha provocat una gran fumerada visible, però gràcies a la ràpida actuació dels serveis d'emergències, ho han aconseguit apagar en qüestió de minuts.

El foc del camió està completament extingit

Actualment, el foc del camió està completament extingit. De moment, es desconeix quina ha estat la causa de les flames, però tot apunta que es tracta d'un foc accidental, una hipòtesi que haurà de ser corroborada.