Nou incident amb un patinet elèctric a Catalunya. En aquest cas, però, no va ser per una infracció del conductor sinó perquè va explotar mentre un home circulava pel carrer Doctor Pagès de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès). Arran del succés, l'aparell ha començat a cremar amb virulència i la persona que anava sobre el vehicle ha resultat ferida greu per cremades. Els fets s'han produït aquest dijous al matí i els equips d'emergències han rebut l'avís poc abans de dos quarts de set, concretament a les 6.28 hores. 

En rebre l'alerta, es van traslladar fins al carrer Doctor Pagès de la ciutat metropolitana barcelonina una dotació de Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), segons informen els serveis d'emergències. Una d'aquestes, en ser atès el ferit pels sanitaris, va portar l'home a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, on hi ha una unitat de cremats. En aquests moments es desconeixen les causes que han provocat l'incendi del patinet elèctric, però tot apunta que es tractaria d'un problema tècnic o de la bateria com ha passat els darrers mesos en altres incidents similars al territori.

Darreres explosions i incendis de patinets elèctrics a Catalunya

L'últim cas d'un patinet elèctric incendiat a Catalunya, amb força repercussió, va produir-se a Lleida, al costat d'un comerç al carrer Templers. Una fumarada va alertar els veïns, que van avisar emergències i diverses dotacions de la Guàrdia Urbana de la ciutat i dels Bombers de la Generalitat es van traslladar fins allà. En arribar, els inquilins de l'edifici del costat havien sufocat el foc amb un extintor i tot apunta que la detonació s'hauria produït per un problema tècnic mentre l'estaven carregant.

D'altra banda, a Gavà (Baix Llobregat), va esclatar al febrer dins d'una perruqueria un altre patinet elèctric mentre l'estaven carregant. En aquest cas, tot i l'espectacularitat del fum i el foc sortint de l'establiment pel carrer Roger de Flor del municipi,  no van haver-se de lamentar ferits, com en el cas anterior a Lleida. També va explotar un altre aparell al gener en un edifici residencial de Calaf (Anoia), més greu, atès que va deixar els veïns de l'edifici situat a la plaça Bertran número 6 confinats i sense poder sortir, per les flames i el fum que inundaven part del bloc des del replà.