Els Bombers de Madrid treballen en un incendi al barri de Malasaña: una fuita de gas ha provocat una gran explosió i la columna de fum s'ha pogut veure des de diferents punts de la ciutat.  Hi ha dues persones ferides: una d'elles és una dona de 70 anys que ha ingressat a l'hospital amb un pronòstic greu, ja que té el 25% del cos cremat.

Els fets han passat aquest divendres en un local del carrer Sant Vicente Ferrer número 28 del barri de Malasaña, al centre de la capital espanyola. Emergències de Madrid ha rebut l'alerta a les 10:45: diversos veïns de la zona els avisaven que s'havia sentit una forta explosió i que hi havia un incendi.

Vídeo de l'explosió i l'incendi al barri de Malasaña de Madrid

Tal com es pot veure al vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, les flames han provocat una gran columna de fum. L'explosió de Malasaña ha fet que s'enderroqués part d'un edifici i que es trenquessin els vidres, la porta i les runes, que han sortit disparades al mig del carrer.

 

Una dona de 70 anys amb el 25% del cos cremat: pronòstic greu

Fins al lloc dels fets, s'han desplaçat set dotacions dels Bombers de Madrid, els efectius de la Policia Local de Madrid i de la Policia Nacional. Els sanitaris del Samur-Protecció Civil, també s'han desplaçat fins a Malasaña. Han atès una dona de 70 anys que tenia el 25% del cos cremat i que ha ingressat a l'hospital La Paz amb un pronòstic greu.

Una explosió de gas, la hipòtesi principal de l'incendi de Madrid

Actualment, els bombers estan fent tasques d'extinció, ja que el foc continua actiu. Segons la hipòtesi principal, la causa de l'incendi ha estat una fuita de gas. "L'edifici és una corrala i un mur ha patit danys. Els bombers estan fent una a fitació de reforç i continua extingint l'incendi. La unitat de suport aeri de la Policia de Madrid està recaptant imatges amb els seus drons col·laborant amb les tasques d'extinció", explica Emergències de Madrid en una publicació de Twitter, on han explicat detalladament què ha passat.