Una noia ha denunciat davant els Mossos d'Esquadra haver estat víctima d'una agressió sexual en un ascensor del metro de Barcelona. Els fets van tenir lloc el passat dilluns al migdia a la parada de metro de Tarragona de la Línia 3. Segons la descripció que la noia ha fet de l'agressor als agents de la policia, es tracta d'un home d'uns 40 anys, de nacionalitat marroquina, complexió forta, cabell morè i barba. 

L'home va entrar a l'ascensor i va proferir tocaments als genitals de la noia

La víctima va agafar l'ascensor del metro per sortir al carrer quan un home va córrer per poder entrar-hi. Ella, en veure que l'home també volia agafar l'ascensor, el va esperar sense saber el que passaria. Durant el trajecte, el presumpte autor dels fets va dir que la coneixia mentre li feia tocaments al cul i als genitals. Segons mostra la denúncia que ella mateixa ha publicat a les seves xarxes socials, l'home també va increpar-la amb paraules de caràcter sexual com que l'excitava molt i que "estava bona". Davant aquesta situació, la víctima reconeix que no va saber reaccionar perquè es va quedar "petrificada de por". 

La víctima va entrar en un establiment i l'agressor va fugir

Un cop l'ascensor va obrir-se, la noia va aprofitar per marxar ràpidament, però l'home la va seguir fins que ella va poder entrar a la perruqueria on va normalment per poder sentir-se segura. Allí, l'agressor no va decidir posar-hi el peu i va marxar com si res. Segons explica la víctima d'aquesta agressió sexual, les treballadores de la perruqueria la van haver d'atendre perquè patia una crisi d'ansietat, però afortunadament no va necessitar assistència mèdica.

La denuncia pública de la dona a les xarxes socials ha rebut centenars de missatges de suport, entre ells el del Transport Metropolità de Barcelona (TMB), que ha lamentat la situació i s'ha posat a la seva disposició. Segons el missatge, han traslladat aquest cas al departament de seguretat i que col·laboraran en tot moment amb les autoritats.

Augmenten els delictes sexuals a Barcelona

Les dades que aquest dimecres han fet públiques la Guàrdia Urbana de Barcelona i els Mossos d'Esquadra són, si més no, alarmants. Els abusos sexuals s'han disparat, augmentant en un 63,5% amb relació a les dades de l'estiu de 2019. Segons les dades oficials, només en dos mesos, juliol i agost, la xifra de denúncies per aquest delicte és de 121. Pel que fa a les agressions sexuals, si bé és cert que hi ha un petit descens a diferència de 2019, les dades continuen mostrant una situació insostenible: se n'han registrat 47.