Un home de 43 anys ha mort a Dosrius (Maresme) mentre complia amb la seva jornada laboral. El fatal accident ha tingut lloc aquest dimarts al migdia en l'empresa on treballava. La víctima es trobava movent pedres per fer un mur quan una d'aquestes, d'un pes aproximat d'entre 300 i 400 quilos, ha caigut rodolant.

La víctima ha intentat esquivar la pedra

L'home, en veure-ho, ha intentat modificar la trajectòria de baixada per evitar destrosses materials amb tan mala sort que li ha caigut la pedra a sobre. Al lloc dels fets s'hi han traslladat tres dotacions dels Mossos d'Esquadra, una de la Policia Local, així com els Serveis d'Emergències Mèdiques i una psicòloga. Malgrat tots els esforços realitzats, no han pogut fer res per salvar-li la vida. 

Ara, la Unitat d'Investigació dels Mossos de la comissaria de Mataró ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia i del Departament d'Empresa i Treball.

Accidents laborals a Catalunya

Semblen ser unes setmanes negres a Catalunya. Malauradament, aquest últim mes s'han viscut altres accidents laborals que han acabat amb la vida de persones. El passat dia 9 de juny, un home va morir per una descàrrega elèctrica durant unes tasques en el seu edifici a Cardona. A principis de juliol, un operari va perdre la vida a la localitat de Juncosa (Garrigues) en quedar atrapat en una biga mentre manipulava una màquina elevador i, un dia abans, un altre treballador va morir electrocutat en caure sobre un quadre elèctric mentre arreglava el sostre d'un supermercat.