Els passatgers d'un vol transatlàntic han viscut una experiència surrealista i traumatitzant: una dona de 51 anys ha mort minuts després de l'enlairament. Per problemes logístics, no han pogut tornar a la pista i han fet el trajecte dels Estats Units fins a Londres amb el cos de la víctima al mig de l'avió. La durada total del vol era de 9 hores.

Es tracta del vol UA8800 de l'aerolínia United Airlines, que va sortir de Houston, Texas (Estats Units) el dilluns pel matí. El que havia de ser un trajecte normal i corrent, es va acabar convertint en un autèntic infern. Al cap de poca estona d'enlairar-se, una dona es va començar a trobar malament i, en qüestió de pocs minuts, va patir una aturada cardíaca.

"L'avió estava ple de famílies i de nens petits"

Malgrat els esforços del personal de l'aerolínia, malauradament, no van poder fer res per salvar-li la vida. "Els passatgers estaven visiblement molestos per haver de presenciar-ho tot: estava ple de famílies i de nens petits", expliquen els testimonis, que encara no donen crèdit a la surrealista situació, que va causar gran commoció a la tripulació i a la cabina.

El cadàver de la víctima al mig de l'avió

Per surrealista que sembli, no podien tornar enrere i van haver de fer el trajecte amb el cadàver de la víctima al mig de l'avió, un trajecte de nou hores de duració. Les hostesses van alertar a l'aeroport de Heathrow, a Londres, que portaven una dona morta a l'avió. Quan van aterrar, immediatament, la van intentar reanimar, però no van poder fer res per salvar-li la vida: ja feia hores que era morta.

"Ens van trucar avui a les 6:33 del matí per informar-nos d'una passatgera que ha patit una aturada cardíaca a bord d'un vol que havia d'arribar a la terminal 2 de l'aeroport de Heathrow. Hem enviat un equip de metges. Malauradament, una dona va ser declarada morta al lloc dels fets", expliquen fonts del servei d'emergències al diari The Sun.