Lyndsi Johnson és una dona de 28 anys original de l'estat de Maine (Estats Units d'Amèrica) que, des de fa set anys, viu un autèntic calvari en sentir-se "al·lèrgica a la gravetat". La dona, segons ha relatat als mitjans estatunidencs, no pot mantenir-se en peu més de tres minuts sense marejar-se, sentir nàusees i fins i tot patir desmais. A mesura que desenvolupava la seva estranya "al·lèrgia", els desmais augmentaven, fins al punt en què en patia deu en un sol dia, motiu pel qual afirma que passa aproximadament 23 hores del dia al llit, ja que en aixecar-se torna a trobar-se malament i a tenir tots els símptomes. Ara, els metges han aconseguit posar-li nom al seu problema, i tot i que la seva qualitat de vida ha millorat considerablement, Lyndsi explica trista que ha viscut aquest infern des dels 21 anys. 

La malaltia es manifestava amb símptomes corrents que, a poc a poc, van anar empitjorant

Tal com relata la noia, els símptomes va començar a notar-los set anys enrere, quan en tenia 21, però al principi no els donava massa importància perquè eren dolors corrents, com ara dolor abdominal i d'esquena. Tanmateix, aquests dolors van anar augmentant, i la jove, que treballava com a mecànica d'aviació de la Marina dels Estats Units de Maine, va demanar la baixa laboral diverses vegades, essent la definitiva l'any 2018, i va estar ingressada a hospitals nombroses vegades. A partir de l'any 2018, la noia va començar a vomitar molt, i entre els anys 2018 i 2020, va començar a patir desmais.

Segons conta la Lyndsi, en el pitjor moment de la malaltia, podia arribar a desmaiar-se fins a 10 vegades en un sol dia. Aquesta problemàtica va obligar-la a deixar de conduir i a guardar repòs al llit, ja que a cada pas que feia, sentia la sensació de desmaiar-se, i moure's suposava un risc per a la seva vida. "Em desmaiava a tot arreu: anava a comprar al supermercat o al gimnàs i havia de seure perquè em sentia marejada. Fins i tot m'he desmaiat quan el meu gos bordava", explica a Insider. La noia passa prop de 23 hores al llit i la seva mobilitat és pràcticament nul·la. 

Lyndsi Johnson, la jove "al·lèrgica a la gravetat", pateix un desordre del sistema nerviós poc conegut

La jove estatunidenca no és al·lèrgica a la gravetat, però efectivament pateix un desordre del sistema nerviós poc conegut i sobre el qual s'ha investigat molt poc, fet que explica la tardança dels metges a diagnosticar la Lyndsi; va rebre el diagnòstic el febrer d'aquest any. Aquest desordre nerviós es coneix com a "Síndrome de taquicàrdia ortostàtica postural" (POTS, per les seves sigles en anglès). Aquesta síndrome provoca que no flueixi suficient sang quan el cos ho necessita, com ara en un canvi de postura, perquè el cos està massa relaxat i la sang s'acumula a les venes, fent el fluxe sanguini no circuli correctament i no arribi bé al cor o al cervell. Per a contrarestar això, el cor, de forma natural, batega molt més de pressa, provocant així les taquicàrdies. Els símptomes apareixen especialment en els moments en què la persona s'asseu o es posa dempeus, motiu pel qual la Lyndsi es referia a la seva condició com a "al·lèrgia a la gravetat". 

El POTS és una síndrome que pateixen majoritàriament les dones, i que comença a desenvolupar-se durant la pubertat. Tot i que se'n sap molt poc sobre aquesta condició, molts metges situen la seva causa en malalties hereditàries, un virus, un embaràs o un trauma físic. La malaltia pot tractar-se amb medicaments que, malgrat no erradicar-la, milloren la qualitat de vida de les persones que la pateixen considerablement. La Lyndsdi, que ha començat a prendre bloquejadors beta, ha adoptat una nova dieta i fa exercici en la mesura del possible, ha passat de desmaiar-se deu vegades al dia a fer-ho només tres: "Estic molt agraïda finalment de saber què em passava per poder rebre tractament", explica la jove al mitjà, afirmant també que ha "acceptat" la seva malaltia i que s'està adaptant al seu nou estil de vida.