Shiv Mistry és un noi de només 18 anys que ha mort de manera dramàtica mentre gaudia d'uns dies de vacances a Espanya, abans que comencessin les classes de la universitat. El jove havia viatjat fins a la Costa del Sol des del seu poble natal, Amersham, una petita localitat britànica situada al comtat de Buckinghamshire, i recentment havia assolit la majoria d'edat, de manera que va estrenar els seus divuit anys bevent alcohol amb els amics. Mentre eren en un bar de còctels, un dels seus amics va oferir-li tastar la seva beguda, una pinya colada. Mistry va beure un glop del còctel, però ningú podia saber que allò seria l'últim que faria. Instants després, Mistry era a terra lluitant per la seva vida; malauradament, el jove va morir abans que arribessin els serveis d'emergències, i malgrat els esforços, ningú va poder fer res per salvar-li la vida.

Els amics de Shiv, estudiants de Medicina, el van intentar reanimar, sense èxit

Quan en Shiv va caure a terra, els seus amics, que de la mateixa manera que ell, havien estat admesos per estudiar Medicina a la prestigiosa Universitat de Cambridge, van intentar reanimar-lo mentre no arribaven les ambulàncies del servei mèdic espanyol. Els sanitaris que van atendre la situació també van fer tot el possible per tornar el noi a la vida, però ja era massa tard: en Shiv havia mort. La seva família i amics encara estan totalment devastats arran de l'incident: "En Shiv era un noi meravellós: amable, afectuós, humorístic i molt capaç. Tenia un lloc a Cambridge per estudiar medicina. Quin bon metge hauria estat", lamenten els familiars del jove. 

El noi va patir una severa reacció al·lèrgica 

Segons han revelat les anàlisis i el resultat de l'autòpsia practicada al cos del jove, la causa de la mort va ser una severa reacció al·lèrgica. Concretament, en Shiv va patir un xoc anafilàctic després de fer un únic glop a la pinya colada; tal com apunten els experts, el còctel del qual va beure Shiv no estava elaborat amb llet de coco, com és habitual, sinó amb llet de vaca, beguda a la qual en Shiv era al·lèrgic des de ben petit. 

Una recaptació benèfica en commemoració d'en Shiv ha aconseguit ja més d'11.000 lliures esterlines

Els amics i familiars del jove, clarament consternats i entristits arran dels tràgics fets, han obert una recaptació benèfica a la plataforma GoFundMe, amb la qual han aconseguit, fins ara, més d'11.000 lliures britàniques (uns 12.680 euros). La recaptació té com a objectiu potenciar la investigació sobre les al·lèrgies i, especialment, respecte als xocs anafilàctics.