El districte madrileny de Carabanchel torna a viure un episodi de violència desmesurada, aquesta vegada per una discussió entre veïns que ha desembocat en un tiroteig mortal. Al voltant de les 03:00 hores de la matinada d'aquest dissabte, 17 de setembre, als baixos d'un bloc de pisos situat al passeig de Santa María del Cap, un individu que estava de visita a l'edifici ha obert foc contra un dels seus inquilins després de mantenir una acalorada discussió, pel que sembla, pels alts sorolls i molèsties que la víctima estava causant. El veí ha rebut dos trets fatals que l'han matat, malgrat els esforços dels sanitaris per salvar-lo la vida. L'autor dels trets, que presumptament és el pare d'una altra veïna de l'immoble, està identificat però encara no ha pogut ser detingut, ja que després de l'atroç atac ha fugit.

Es va desencadenar una baralla entre els veïns a la qual es van unir l'agressor i més homes

Cap a les tres de la matinada d'aquest dissabte, una veïna del número 120 del passeig de Santa María de la Cabeza, a Madrid (Comunitat de Madrid), farta dels sorolls i l'escàndol que presumptament un altre veí del bloc està fent, li recriminarà l'actitud molesta que tenia amb els veïns. La conversa puja a poc a poc de to i acaba en una discussió, a la qual s'uneix, presumptament, el pare de la víctima, qui es trobava de visita. No obstant això, la discussió continua empitjorant, i en un moment donat, el pare de la veïna abandona el lloc. Torna al cap de pocs minuts acompanyats de més persones i armats amb una pistola. Sense gairebé dubtar, l'home, de 45 anys, efectua dos trets contra el veí sorollós; les bales impacten a l'hemotòrax dret i a la zona lumbar, provocant greus ferides a la víctima. Després de cometre l'atroç atac, el presumpte agressor fuig de l'immoble i, fins ara, no consta que se l'hagi localitzat.

La filla de l'agressor és la que va alertar els serveis d'emergències i la policia

Després del brutal succés i la fugida de l'agressor, va ser la filla del presumpte autor dels trets la que es va quedar amb la víctima, molt malferida, i va alertar tant els serveis d'emergències com la policia. Els agents de la Policia Nacional van ser els primers a personar-se al lloc dels fets, trobant-se amb la víctima en parada cardiorespiratòria, per la qual cosa van efectuar els primers auxilis, col·locant-se un pegat toràcic i realitzant les maniobres de reanimació fins a l'arribada dels sanitaris d'Emergències. Els sanitaris, malgrat que van continuar amb les esmentades maniobres durant prop de 40 minuts, no van poder fer res per salvar la vida de l'home, i únicament van poder certificar la seva mort.

L'agressor, que està identificat, continua en parador desconegut

La Policia Nacional es troba investigant aquests fets, però encara no ha efectuat cap detenció amb relació a aquests. L'autor dels trets està plenament identificat pels nombrosos testimonis del violent succés, però en fugir, la policia encara no ha pogut detenir-lo, per la qual cosa continua en parador desconegut.