Nit complicada a la ciutat de Madrid. Els serveis d'emergències, que aquesta mateixa matinada han atès un incendi mortal al barri de La Latina, han dut a terme una altra actuació d'emergència després de rebre al voltant de les cinc del matí una trucada alertant d'una possible mort violenta. Una anciana de 90 anys ha mort degollada amb una arma blanca al seu domicili, situat al carrer de los Barros, al districte de Puente de Vallecas, i una altra dona de 59 anys, que es trobava al mateix immoble, presentava ferides lleus a les mans per la mateixa arma. Els fets els ha confirmat un portaveu d'Emergencias 112 Comunidad a Europa Press. Segons les informacions d'última hora de les fonts policials, els agents de la Policia Nacional han detingut l'altra dona, que resulta ser la filla de la víctima mortal, com a presumpta autora d'un delicte d'homicidi. La sospitosa es troba ingressada a l'hospital a causa de les ferides i sota custòdia policial. 

A l'interior de l'immoble hi havia l'anciana, ja morta, i una altra dona amb ferides lleus

Ara per ara, és molt poca la informació que ha transcendit sobre aquest tràgic succés. Tal com informa l'agència, els fets han ocorregut poc abans de les cinc de la matinada, moment en què el telèfon del servei d'emergències de Madrid, el 112, ha rebut una trucada alertant d'una possible mort. Els serveis d'emergències s'han desplaçat fins al lloc dels fets, un pis situat al carrer de los Barros, al districte de Pont de Vallecas. A l'interior, han trobat el cos d'una dona anciana, l'edat de la qual és de 90 anys, amb signes de mort violenta, ja que la causa de la mort és un profund tall amb arma blanca al coll. Una altra dona més jove, de 59 anys, que es trobava també a l'interior de l'habitatge, ha estat atesa per ferides lleus d'arma blanca a les mans.

La Policia Nacional investiga la mort violenta de l'anciana i deté la filla com a presumpta autora de l'assassinat

La Policia Nacional s'ha desplaçat fins al lloc dels fets juntament amb membres del Grup VI d'Homicidis, de la Brigada Provincial de la Policia Judicial de Madrid, així com amb agents de la Policia Científica, per tal d'investigar i esclarir els fets. Tot i que les circumstàncies que envolten la mort violenta de la dona es desconeixen encara, la Policia Nacional ha detingut l'altra dona, de 59 anys i filla de la víctima mortal, ja que tots els indicis apunten al fet que es tracta de l'autora de l'assassinat, segons ha pogut saber l'agència EFE.  Els policies, que també han efectuat una inspecció ocular del lloc dels fets, han trobat un ganivet de cuina, el qual sospiten que ha estat l'arma utilitzada en aquest presumpte cas d'homicidi.

Els serveis d'emergències madrilenys han atès una altra persona ferida per arma blanca, al districte d'Usera

Emergències Madrid, a més de l'incendi i d'aquesta mort violenta, també ha atès un home que ha resultat ferit per arma blanca al carrer de Gabriel Usera, al districte d'Usera. La víctima ha patit tres ganivetades, una d'elles al coll, si bé les circumstàncies d'aquest succés, que sembla ser una agressió o aldarull entre més persones, es desconeixen.