Les xarxes socials estan revolucionades després de topar-se amb una casa valorada en 1,5 milions d'euros que, malgrat el seu elevat preu, amaga un detall que fa riure i que no ha passat per alt als milers d'usuaris que s'hi han fixat. Les imatges de la casa, que ràpidament s'han fet virals a les diferents plataformes socials, van publicar-se per primera vegada en un vídeo de TikTok que acumula ja més de dos milions de visualitzacions i més de sis mil comentaris. Els usuaris de les xarxes socials titllen la casa d'"enganyifa" i d'"estafa", mentre que molts altres l'han catalogada com "la casa més lletja del món". 

La casa es ven a Toronto, al Canadà, per gairebé dos milions de dòlars canadencs

L'ara famós habitatge està situat a la ciutat de Toronto, al Canadà, i té un preu de gairebé dos milions de dòlars canadencs. Concretament, la casa es ven per 1,95 milions de dòlars canadencs, un valor que en euros és d'1.491.209,15 euros, gairebé un milió i mig. El vídeo l'ha gravat i compartit Nero Naveendran, @realtor.nero a TikTok, un agent immobiliari especialitzat en les cases de luxe a la venda al Canadà que acumula més de 20.000 seguidors al seu perfil. 

El detall que amaga la casa i que ha fet petar de riure els usuaris de les xarxes socials

En el viral vídeo, es veu a l'agent immobiliari mostrant la casa des de fora. Només amb aquest pla, els usuaris ja comencen a desconfiar, ja que es tracta d'una casa molt allargada i amb diverses plantes, però molt estreta, de manera que molts la comparen amb "viure en un passadís de luxe". Un cop a dins, el comercial continua ensenyant la casa amb tota mena de detall: unes escales donen la benvinguda i condueixen fins a la primera planta, on hi ha una petita cuina al fons i una taula amb tres cadires just a tocar de les escales. A l'altre extrem de la casa, al cantó oposat de la cuina, trobem la sala d'estar, amb un sofà, una televisió i una gran finestra que deixa entrar molta llum natural. A continuació l'home mostra el segon pis de la casa, que és on hi ha el detall que ha fet petar de riure els usuaris de les xarxes socials. Després d'ensenyar una petita terrassa i una altra sala d'estar, l'agent immobiliari es dirigeix fins a l'habitació principal. Allà hi ha una finestra gran, un llit de matrimoni i... una tassa de vàter. 

detall riure casa luxe toronto canada
L'habitació principal de la casa de luxe té una tassa de vàter a escassos metres del llit. / Foto: Realtor.nero

El vídeo va publicar-se i, en pocs dies, va viralitzar-se a les principals xarxes socials, on milers d'usuaris han estat molt ràpids en assenyalar l'extravagant detall que inclou l'habitació principal d'aquesta suposada casa de luxe. La majoria d'usuaris titllen la casa de ser un "zulo", i critiquen que tingui un preu tan elevat per acabar dormint al costat d'on les persones fan les seves necessitats bàsiques. "Dos milions per això?", pregunta un usuari als comentaris de TikTok, mentre que un altre escriu "T'han estafat, noi".