La Policia Nacional ha trobat noves restes humanes a l’abocador de Toledo on el passat 15 de desembre va aparèixer el cadàver de Fernando, un dels dos menors desapareguts a Madrid el 10 de desembre. Concretament, els agents han trobat un peu humà, que tot sembla indicar seria el de l’Ángel Fernández Silva, el seu cosí d’11 anys a qui feia setmanes que buscaven en aquest Ecoparc. La seva família del nen ja ha confirmat que les restes són les seves, però seran les proves d’ADN les que acabin confirmant la identitat de forma definitiva. Se segueixen buscant altres parts del cos perquè se li pugui fer una autòpsia que determini les causes de la mort.

Fernando i Ángel van desaparèixer en un supermercat de Madrid

El passat 10 de desembre, Fernando i Ángel, dos cosins de 17 i 11 anys, van anar a comprar a un supermercat del barri madrileny de Carabanchel amb el pare d'un d'ells. L'home, segons la denúncia, va anar un moment a una bugaderia, moment en què els dos menors van desaparèixer. Les càmeres de seguretat de l'establiment els van gravar sortint per la porta de darrere. Posteriorment, se'ls va veure agafant el metro i baixant a la parada de Marqués de Vadillo. La Policia Nacional va obrir una investigació com una presumpta desaparició voluntària.

Els nois haurien anat a Toledo a veure una antiga parella del Fernando, amb qui encara mantenia relació malgrat estar casat i esperant un fill amb una altra dona. Els dos menors van ser enregistrats per càmeres a l'estació de Toledo, a un hotel proper i a un centre comercial. Des d'aleshores no se sabia res d'ells fins que el passat 15 de desembre el cadàver de Fernando va aparèixer a l'Ecoparc de Toledo. El seu cos presentava un mal estat després de passar per un camió d'escombraries i per una cinta transportadora. L'autòpsia va determinar que havia mort per asfíxia.

Des d'aleshores, els investigadors de la Policia Nacional havien muntat un dispositiu de cerca al mateix abocador per trobar les restes de l'Ángel, pensant que també podria trobar-se en aquest emplaçament. La recerca ha portat a trobar un peu, confirmant les sospites dels agents, i ara se segueix buscant altres parts que puguin aparèixer. Els investigadors creuen que els joves van desaparèixer de forma voluntària i que la mort hauria estat accidental. La seva família, en canvi, defensa que podria haver algú implicat en les seves morts.