La policia de Fontana (Estats Units) busca desesperadament la Savannah, una nena de 15 anys segrestada pel seu propi pare, que ha assassinat a trets la seva esposa i mare de la menor. Han demanat col·laboració ciutadana per trobar-los com més aviat millor, ja que ell és molt perillós i la vida d'ella està en perill. Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que immediatament contacti amb la Policia de Fontana i que no s'acosti a ell, ja que és molt perillós i va armat.

La víctima es diu Savannah Graziano, té 15 anys, mesura 1,57 metres, és de complexió prima, té els ulls castanys i el cabell marró. El presumpte assassí i segrestador és el seu pare, es diu Anthony John Graziano, té 45 anys, mesura 1,62 metres, pesa 68 quilos i, igual que la seva filla, té els ulls i el cabell de color marró. Ha fugit en un vehicle del model Nissan Frontier de color blanc dels 2017 amb matrícula 44305G2. 

Alerta policia Fontana California
 CHP Alerts

Assassina la seva esposa a plena llum del dia

El macabre assassinat va passar el dilluns, 26 de setembre, en un carrer a prop de l'avinguda Cypress de Fontana, una ciutat de Califòrnia, als Estats Units. Per causes que encara s'estan investigant, hi va haver un tiroteig a plena llum del dia. L'Anthony va començar a disparar la seva esposa fins a matar-la.

Els testimonis de la zona, immediatament, van trucar a Emergències. Quan els agents van arribar al lloc dels fets van poder comprovar que hi havia una víctima mortal i que el presumpte assassí s'havia escapat. Segons expliquen els veïns de la zona, l'home va començar a disparar contra la víctima i, malgrat que ella s'intentava amagar, finalment, la va abatre. 

La Policia de Fontana demana col·laboració ciutadana per trobar l'assassí i segrestador

Després de l'assassinat, va segrestar la seva pròpia filla i, des de llavors, se li ha perdut completament el rastre. La policia ha difós unes fotos i una descripció d'ells demanant col·laboració ciutadana per localitzar-los com més aviat millor. Sospiten que podria estar amagat a Arizona, ja que té una segona residència allà. No obstant això, no descarten cap hipòtesi, fins i tot que hagin marxat a un altre país. Qualsevol persona que tingui alguna pista sobre on podrien estar, que ho comuniqui immediatament, ja que la vida de la menor està en perill i ell va armat i és molt perillós.