Una nit moguda a Lloret de Mar (Selva). La Policia Local del municipi ha detingut dues persones després de provocar un accident i envestir un cotxe de la policia en la seva fugida. Els arrestats anaven beguts i van xocar contra un altre vehicle ocupat per un pare i un fill menor d'edat, que van resultar ferits lleus.

Els conductors van xocar contra un vehicle i van fugir

Els fets van tenir lloc aquest passat cap de setmana, durant la nit de dissabte. Els serveis d'emergència van rebre una trucada d'alerta sobre un accident de trànsit que havia ocorregut a l'avinguda de Just Marlès. Els conductors van topar amb un vehicle i posteriorment van fugir del lloc de l'accident. La Policia Local va iniciar immediatament un dispositiu de recerca per poder localitzar l'abans possible els autors de l'accident —que va deixar dos ferits lleus, un d'ells menor—. 

Els detinguts no van voler sortir del cotxe

Després d'unes hores buscant el cotxe, els agents de la policia el va interceptar posant el vehicle policial just al mig per barrar el seu pas, al carrer de Frederic Mistral de la localitat de Lloret de Mar. Tanmateix, els autors no van decidir aturar-se i van envestir el cotxe de la policia, que va quedar totalment inutilitzat. Però això no s'acaba aquí. Els dos ocupants es van resistir a sortir del vehicle, motiu pel qual els agents de la Policia Local van haver de fer-los fora per la força. 

Beguts i sense el permís de conduir

Un cop fora, la policia va dur a terme les proves d'alcoholèmia corresponents, però els dos homes es van negar a fer-se la prova tot i que potser no hauria fet falta, ja que anaven visiblement beguts. A tot això s'hi suma que després d'identificar-los, els agents van observar que el conductor no disposava de carnet de conduir.

Així doncs, la Policia Local va procedir a la detenció dels ocupants del vehicle. El conductor va ser arrestat per negar-se a fer-se la prova d'alcoholèmia, per desobediència, per un delicte de danys i per conduir sense permís. El copilot, en el seu cas, per atemptat contra els agents de l'autoritat, un delicte de danys, per negar-se a fer la prova d'alcoholèmia, un delicte de lesions i per conducció temerària.