Matinada moguda a la comissaria de la Policia Local de Lloret de Mar (Selva, Girona). Un jove de 21 anys ha ferit un caporal amb una navalla i ha amenaçat de matar-se, després d'haver irromput a la comissaria armat amb l'arma blanca i portant una motxilla carregada de petards. 

Els fets han succeït entre les sis i quarts de set del matí, quan el jove ha volgut entrar per la força a la sala de control de la comissaria de la Policia Local del municipi. En el moment que els policies han reduït el noi, aquest ha tret l'arma i se l'ha posada al coll, amenaçant amb matar-se, a més de dir que portava explosius a la motxilla, tot i que realment eren petards, segons ha avançat el Diari de Girona. Durant la reducció i el forcejament, tant el noi com un dels agents han patit ferides causades per la navalla amb la qual s'havia armat el jove. Un caporal ha patit un tall al dit; el jove, per altra banda, s'ha autolesionat fent-se un tall a l'abdomen, i ha estat traslladat a l'hospital de Blanes. Allà ha estat sota custòdia policial durant set hores, i aquesta tarda ha rebut l'alta. 

El jove té antecedents psiquiàtrics

El jove que aquesta matinada ha atacat els policies locals de Lloret de Mar té un historial d'antecedents psiquiàtrics: concretament, el noi pateix esquizofrènia, malaltia per la qual està rebent tractament. El regidor de Seguretat de Lloret de Mar, Jordi Sais, assenyala els problemes mentals del noi com el principal desencadenant d'aquest incident. 

Segons ha explicat Sais, el jove, que està empadronat al municipi des de fa tres mesos i és d'origen magrebí, ha passat molta estona passejant pels voltants de la comissaria, fins que hi ha entrat amb una actitud molt agressiva i hostil, i un clar objectiu: accedir a la sala de control. Els agents li ho han impedit; aleshores el noi ha tret la navalla i, posant-se-la al coll, ha amenaçat de matar-se. També amenaçava de portar explosius, que en realitat eren un centenar de petards. En el moment en què els agents l'han reduït, s'ha provocat una situació de forcejament, en la qual el noi s'ha autolesionat i ha ferit al caporal fent-li un tall al dit de la mà. 

Detingut i acusat de tres delictes

La Policia Local de Lloret de Mar ha tingut el jove sota custòdia policial durant set hores, el temps que ell ha estat a l'hospital. Tot i que ja ha rebut l'alta, els agents locals traspassaran la detenció als Mossos d'Esquadra. L'acusen de tres delictes diferents: un d'amenaces, un de desobediència, i un d'atemptat contra els agents de l'autoritat