El segrest d'Eliza Fletcher, la professora d'infantil de 34 anys que havia d'heretar més de mil milions de dòlars, ha tingut el pitjor desenllaç possible. La dona va desaparèixer el passat divendres, 2 de setembre, mentre corria pels carrers de Memphis (Tennessee, Estats Units d'Amèrica), i tot feia pensar que l'havien segrestat després de saber que era l'hereva d'un milionari imperi. Tanmateix, un cos localitzat a escassos quilòmetres d'on va ser vista per última vegada ha confirmat el que la seva família es temia: l'Eliza no només ha estat segrestada, sinó que també ha estat assassinada. Afortunadament, la investigació policial ha avançat sorprenentment de pressa, i poques hores després d'haver localitzat el cos, el qual encara no se sabia si era el de l'Eliza, els agents van detenir el presumpte segrestador, ja que figurava com el titular del cotxe on la dona havia estat forçada a pujar, i d'on mai va tornar a sortir. Ara, aquest home, que els seus veïns descriuen com un "pertorbat", una persona "inquietant" i un "pervertit", podria enfrontar-se a la pena de mort per l'atroç crim. 

Eliza Fletcher va sortir a córrer la matinada del passat divendres, 2 de setembre, i mai més va tornar a casa. Les gravacions de les càmeres de seguretat properes van captar l'instant en què un misteriós individu obligava la dona a pujar en un cotxe, un SUV de color negre d'alta gamma. Després de tres dies desapareguda, en els quals les autoritats policials van pentinar tota la ciutat buscant-la, el cadàver d'una dona va aparèixer en un descampat a 11 quilòmetres d'on va desaparèixer l'hereva. Finalment, s'ha confirmat que el cos trobat és el de l'Eliza

Abston és el principal sospitós d'haver segrestat i assassinat l'hereva, i té antecedents per fets similars

Cleotha Abston és un home de 38 anys i el principal sospitós del segrest i posterior assassinat d'Eliza Fletcher. La policia de Memphis va detenir-lo pocs dies després de la desaparició de la milionària hereva, ja que l'individu va patir un accident de cotxe en el qual van intervenir les forces policials. Els agents van identificar el cotxe, perquè era el mateix que apareixia en les gravacions de la desaparició de l'Eliza. A més a més, la policia de Memphis també va poder corroborar que l'home havia estat vist netejant amb molt ímpetu el totterreny a l'apartament del seu germà, el qual s'ubica sospitosament a prop d'on van trobar el cos de l'Eliza.

Un cop detingut, els agents de la policia de Memphis van comprovar que Abston acumulava múltiples antecedents penals per diversos crims, entre ells, el segrest d'una advocada l'any 2000, a qui va obligar a pujar al seu cotxe a punta de pistola, tot i que finalment el segrest va poder ser resolt a temps per les autoritats policials. L'acusat també va ser detingut per haver violat un home, així com per haver comès diverses agressions. De fet, entre els anys 1995 i 2000, quan era un adolescent, és quan va cometre més delictes; després, amb el segrest de l'advocada, Abston va ser condemnat a 22 anys de presó, condemna que va acabar-se dos anys enrere. I dos anys després, ha estat detingut pels mateixos fets, que han tingut un desenllaç encara pitjor.

L'acusat assetjava les dones i els oferia diners a canvi de sexe, segons els seus veïns

Els veïns de Cleotha Abston el defineixen com un home "pertorbat, inquietant i pervertit", que feia temps que atemoria i causava malestar al barri on residia.  Tal com han relatat molts dels veïns d'Abston al Daily Mail, l'home acostumava a assetjar les dones del barri, oferint-los normalment diners a canvi de mantenir relacions sexuals. De mirada inquietant, segons les persones entrevistades pel mitjà, Abston observava les dones des del seu cotxe i després les abordava i incomodava amb les seves ofertes. "Una vegada va demanar-me matrimoni a mi i a la meva neboda, de 20 anys, a canvi de 100 dòlars", explica Latoya, una resident de la ciutat de Memphis. 

Ara, Cleotha podria enfrontar-se a una pena de mort, en cas que el tribunal que el jutja el trobi culpable del delicte d'assassinat en primer grau d'Eliza Fletcher, així com del seu segrest.