L'Eliza és una jove de 34 anys que ha estat segrestada a Memphis (Estats Units). Aquesta dona està a punt de rebre una herència de 1.000 milions d'euros i sospiten que aquest ha estat el motiu del rapte. Ja hi ha un detingut i s'ha localitzat un cadàver molt a prop d'on va ser vista per última vegada, però no s'ha corroborat que sigui ella. 

Tot va començar quan Eliza Fletcher va sortir a córrer el divendres de matinada pels afores de Memphis, una ciutat a prop de Tennessee, als Estats Units. Les càmeres de seguretat de la zona van gravar com un home va abordar la víctima i la va fer entrar al cotxe per la força i, a partir de llavors, se li ha perdut completament el rastre. El vehicle és un totterreny de color negre i d'alta gamma.

Eliza Fletcher ha estat segrestada a Memphis 

Al cap de poca estona, el marit de l'Eliza va trucar a la Policia, ja que la dona estava tardant molt a tornar a casa i estava molt preocupat. A la universitat on estudiava, també es van preocupar, ja que van trobar el seu mòbil trencat i la cantimplora que feia servir per fer esport al lloc on se li va perdre el rastre. Aquestes dues pistes van ser determinants per corroborar el que tothom imaginava: Eliza Fletcher havia estat segrestada.

Segons la hipòtesi principal, el mòbil de la desaparició forçosa és econòmic: la jove de 34 anys és l'hereva d'una gran fortuna, concretament de 1.000 milions de dòlars, que son, aproximadament, 1011 milions d'euros. Eliza Fletcher ha heretat tot capital de la companyia Hardware Orgill i aquest hauria estat el motiu del segrest.

La seva família ofereix una recompensa de 50.200 euros

La seva família ofereix una recompensa de 50.200 euros a qualsevol persona que pugui donar alguna pista fiable sobre on està segrestada i les autoritats han demanat col·laboració ciutadana per localitzar-la com més aviat millor. No obstant això, les esperances en localitzar-la viva cada vegada son més baixes: han trobat un cadàver a 11 quilòmetres d'on va ser vista i tot apunta que és ella. Així i tot, aquesta hipòtesi no ha estat corroborada i caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia.

Cleotha Abston / Policia de Memphis
Cleotha Abston / Policia de Memphis

Cleotha Abston, un detingut per segrestar la jove hereva

Hi ha una persona detinguda com a presumpte autor dels fets. És un home que es diu Cleotha Abston i l'han enxampat perquè va tenir un accident dies posteriors al segrest. Va ser llavors quan van identificar el seu cotxe i van veure que tenia moltes pistoles. Van poder comprovar que tenia antecedents penals i, segons diverses persones, el van veure netejant a consciència el totterreny negre. La seva actitud ha estat poc cooperativa i si paga 501.000 euros, quedarà en llibertat.