Novetats de la mort violenta de l'Esther López de Traspinedo (Valladolid): la jutgessa del cas ha autoritzat el recurs presentat per l'Óscar, el sospitós del cas. L'home assegura que, quan la Guàrdia Civil li va retornar el seu cotxe després de la investigació, aquest tenia un bony que no hi era anteriorment. Així doncs, hauran de comprovar si és cert o no.

Quan van passar els fets, l'Óscar va entregar el seu vehicle als agents de la Unitat Central Operativa (UCO) de l'Institut Armat. Després de mesos recollint proves, van determinar que les lesions que presentava el cos de la jove de Traspinedo eren compatibles amb els danys del cotxe de l'Óscar i, per tant, podria ser una prova clau de cara al judici.

No obstant això, el sospitós assegura que un dels danys que hi ha a la part frontal del cotxe no hi era abans que fos requisat. Després de presentar el recurs, la jutgessa ha acceptat que s'investigui i ha reclamat a Telecinco i al diari 20 Minutos que entreguin tots els fotogrames del vídeo que van difondre en el seu moment, on es podia veure com els investigadors s'emportaven el cotxe.

L'Óscar assegura que hi ha anomalies al seu cotxe que es van fer sota custòdia policial

Segons explica l'Óscar, a les imatges no es veu ni rastre del bony. Quan la jutgessa vegi si és cert o no el que diu el sospitós, decidirà si accepta la segona sol·licitud, que seria investigar l'origen del dany mentre el cotxe estava sota custòdia policial. El bony és lleu i de plàstic i, tal com explica el seu advocat, "almenys l'apartat referit anomalies observades en el vehicle es veu una clara irregularitat".

Mort violenta de l'Esther López de la Rosa

La principal hipòtesi remenada fins ara per la Guàrdia Civil és que Esther López de la Rosa, desapareguda el 13 de gener i el cadàver de la qual va ser localitzat gairebé un mes després en una cuneta de la carretera a escassa distància del poble, va morir en ser atropellada per un turisme i que aquest bé podria ser el que aquella nit conduïa Óscar S.M., que a més, suposadament, va ser l'última persona que la va veure amb vida.

Les últimes novetats que es tenen de la mort violenta de l'Esther López de Traspinedo estan a l'informe pericial de la Guàrdia Civil. En aquest informe s'explica que les mans de l'Esther tenen unes lesions que no son compatibles amb l'atropellament i que podrien ser fruit d'una agressió anterior. En cas que es confirmi, estaríem parlant d'un homicidi dolós, castigat amb penes de fins a 15 anys de presó.