S'ha viralitzat el vídeo d'una passatgera d'un vol dels Estats Units que ha protagonitzat una baralla al mig de l'avió per un motiu ridícul. Portava el seu gos a la falda i els assistents de vol li han demanat que se'l tragués. En comptes de fer cas a les indicacions, ha respost amb molta violència: els ha escridassat, insultat i els ha llençat una ampolla. Una persona que estava al mateix avió ho ha gravat tot i ho ha compartit per xarxes socials.

Els fets han passat aquest dimecres en un vol que anava d'Atlanta fins a Nova York. Tot ha començat perquè la dona portava el seu gos amagat a la falda i, quan els assistents ho han vist, li han dit que l'animal no podia viatjar com els passatgers i que s'havia de seguir la política d'equipatges corresponent a l'aerolínia, una política que la noia havia incomplert i, per tant, havia d'abandonar l'avió.

Una passatgera insulta els assistents d'un vol als Estats Units

Tal com es pot veure a les imatges, que han corregut com la pólvora a les xarxes socials, la dona respon amb molta violència a les indicacions dels tripulants, que li demanen en nombroses ocasions que abandoni el vol. La jove, amb agressivitat, explica que no entén per què suposa un problema viatjar amb la seva mascota a la falda. La conversa es va escalfant fins al punt que els va començar a insultar i a escridassar.

Més de 12 hores de retard per arribar a Nova York

Els passatgers van gravar les imatges i van demanar a la dona que marxés, ja que el vol anava amb més de 12 hores de retard i no volien arribar encara més tard a Nova York. Va ser en aquell moment quan la jove també va insultar els passatgers i va atacar un d'ells llençant-li una ampolla d'aigua. Després de molta insistència, van aconseguir que abandonés el vol i la policia d'Atlanta ha obert una investigació per saber més detalls i esclarir els fets. De moment, no s'ha fet cap detenció.