El Gabriel és un home que ha estat detingut per assassinar el seu fill de 5 anys a Colòmbia. Ho ha fet per causar el màxim dolor possible a la seva exparella, amb qui tenia el nen en comú. Després de matar-lo, li va enviar una foto per WhatsApp a la mare, on es podia veure el cadàver del petit. També va amagar un USB al lavabo de la dona on narrava detalladament com mataria el menor.

El parricida es diu Gabriel González, té 50 anys i és del barri d'Usme de Bogotà, Colòmbia. Aquest home estava sortint amb la Consuelo Rodríguez, amb qui tenia un fill en comú, el Gabriel Esteban, de 5 anys. La dona es va separar de la seva parella i l'home no ho va acceptar. Per aquest mateix motiu, va idear un pla per assassinar el nen, constituint un clar exemple de violència vicària.

Els fets han passat aquest cap de setmana i el Gabriel ho tenia tot pensat al detall. Va anar a buscar el petit a casa la seva parella per passar el cap de setmana junts. Quan va arribar a casa la dona, li va demanar si podia utilitzar el lavabo i, aprofitant l'ocasió, va amagar un USB que tenia una gravació on explicava detalladament com assassinaria el fill que tenien en comú.

Li va enviar una foto del cadàver del seu fill assassinat per WhatsApp

Seguint tots els passos de la gravació, el va matar estrangulant-lo. La Consuelo, que encara no havia vist l'USB amagat al lavabo, es va començar a preocupar en veure que anaven passant les hores i que no tenia cap notícia del nen. De cop i volta, el Gabriel li va enviar una foto per WhatsApp del cadàver del seu fill reconeixent que l'havia matat i li va dir que mirés en un amagatall del lavabo, on hi havia l'USB on ho explicava tot.

A les gravacions explicava que, després d'assassinar el nen de 5 anys, se suïcidaria, però no ho va fer. Després d'estar dos dies en crida i cerca, aquest dimarts l'han detingut i està a l'espera de passar a disposició judicial. Aquest cas és molt semblant al del parricida de Barcelona, que va matar el seu fill de 2 anys d'una manera molt semblant per infligir el màxim dolor a la seva exparella.